Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 25, 2008 jest taka możliwość? miałam tyle koleżanek przed 20 laty i się kontakt urwał niby też ZHP ale wpisuję i kicha :O a inni swoje stare szczepy harcerskie znajdują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załóż poprostu Napisano Marzec 25, 2008 klasę "Gawęda" i podziel na roczniki, albo lata przynależności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załóż poprostu Napisano Marzec 25, 2008 a masz jakieś zdjęcia z "Gawędy"? tak z lat 1975-85? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Marzec 25, 2008 A na jaką cholerę mi jakiś szczep .. nawet harcerski ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Marzec 25, 2008 żeby znaleźć innych harcerzy? :O to trzeba założyć może się ktoś za rok dopisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to Napisano Marzec 26, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach