Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

mam 22 lata a spalem tlyko z 1 dziewczyna..a spotykalem i kochalem z 2......

Polecane posty

szukam ale z zadna nie wychodzi jakos !!! a poza tym jestem czlowiekiem WYJATKOWO SENTYMENTALNYMA SENTYMENTALIZM + 1SZA MILOSC POWAZNA =/... dlugo zapomniec nie mozna..

WUJU poraz enty mówie Ci: NIE DRAMATYZUJ !!!! ja też myślałem że już w życiu nie moge i nie będe szczęśliwy. Jednak była jedna osoba, która zmieniła moje podejście do świata. Była to moja Babcia. Swoim cierpieniem na łożu śmierciu udowodniła, że prawdziwa miłość nie przychodzi odrazu, wtedy kiedy chcemy. Lecz przychodzi w najmniej spodziewanym momencie. I tego sie trzymam. Szukam ale nie na siłe, czekam na nią...

Gość kowalski86
Ja tez mam 22 lata i nigdy jeszcze nie spałem z zadną dziewczyną tylko raz się całowałem ale to było dawno.ostatni nawet poznałem pewna dziewczyne spotkaliśmy sie parę razy i zakochałem sie po uszy ale ona traktowała mnie jak powietrze więc uświadomiem sobie że jeżeli ona mnie tak traktuje to jest niewarta moich starań. tez ciągle myśle ze jestem już "stary" bo wiekszość znajomych ma juz kogoś ale wierzę ze cierpliwośc sie opłaci i kiedyś poznam ta jedna jedyną bo nie jest sztuką poznać kogoś pochodzić miesiąc ze soba i stwierdzić ze to nie to. tak więc sie niemartw tylko sobie to jakoś wytłumacz a z czase zapomniesz.