Gość Kamilkaa89 Napisano Marzec 25, 2008 Witam wszystkich. Jestem młodą, bo dziewiętnastoletnią dziewczyną. Nie mam żadnych kompleksów poza jedną kwestią... Od 3 czy 4 lat chodzę wyłącznie w spodniach lub w spódnicach i grubych rajstopach. Moje nogi (tylko ich przód,głównie łydki choć na udach też...) pokrywają się od czasu do czasu krostkami podobnymi do trądziku i zostawiają blizny. Pewna pani dermatolog z mojego miasta jeszcze to pogorszyła i jest źle... w Warszawie również sie leczylam ale niestety bez większych efektów. I stąd moje pytanie. Zaznaczam że jestem zdesperowana... Szukam dobrego sposobu na usuwanie blizn, najlepiej w Białymstoku. Ale jeśli nie ma tu nikogo z tego miasta - poradźcie proszę jaka metoda byłaby najskuteczniejsza. Zależy mi na szybkim efekcie. Chcę w te wakacje w końcu poszaleć w morzu pierwszy raz od lat ;) Jak skueczne jest laserowe usuwanie blizn? zmieszczę się w 1000 złotych? czy efekty są szybkie? dodam, że moje blizny są (gdy jest mi zimno) fioletowp - szare i widoczne intensywnie (ale nie głębokie) a w wyższej temperaturze są mniej widoczne... I pojawiają się często nowe krostki. Z góry dziękuję!!! (p.s: wybaczcie że zakładam nowy wątek ale szukałam starego na kilku(nastu?) stronach i nie było... a na prawdę jestem zdesperowana bo idzie lato...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach