Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kamilkaa89

Pomocy... Blizny...

Polecane posty

Gość Kamilkaa89

Witam wszystkich. Jestem młodą, bo dziewiętnastoletnią dziewczyną. Nie mam żadnych kompleksów poza jedną kwestią... Od 3 czy 4 lat chodzę wyłącznie w spodniach lub w spódnicach i grubych rajstopach. Moje nogi (tylko ich przód,głównie łydki choć na udach też...) pokrywają się od czasu do czasu krostkami podobnymi do trądziku i zostawiają blizny. Pewna pani dermatolog z mojego miasta jeszcze to pogorszyła i jest źle... w Warszawie również sie leczylam ale niestety bez większych efektów. I stąd moje pytanie. Zaznaczam że jestem zdesperowana... Szukam dobrego sposobu na usuwanie blizn, najlepiej w Białymstoku. Ale jeśli nie ma tu nikogo z tego miasta - poradźcie proszę jaka metoda byłaby najskuteczniejsza. Zależy mi na szybkim efekcie. Chcę w te wakacje w końcu poszaleć w morzu pierwszy raz od lat ;) Jak skueczne jest laserowe usuwanie blizn? zmieszczę się w 1000 złotych? czy efekty są szybkie? dodam, że moje blizny są (gdy jest mi zimno) fioletowp - szare i widoczne intensywnie (ale nie głębokie) a w wyższej temperaturze są mniej widoczne... I pojawiają się często nowe krostki. Z góry dziękuję!!! (p.s: wybaczcie że zakładam nowy wątek ale szukałam starego na kilku(nastu?) stronach i nie było... a na prawdę jestem zdesperowana bo idzie lato...)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować