Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamataka

Gdy KOLEDZY są zbyt nachalni...??

Polecane posty

Gość jamataka

Mam 16 lat. Nie jestem puszczalska ani jakas dziwkarska... (tak na wstępie to powiem). Nie jestem zbyt ładna i trochę nieśmiała. Moi koledzy często jednak mnie macają. Mówię im że nie chce a oni "no ... przeciez to żarty takie są" , "no przestan chłopaki tak lubia" itp. Co zrobic zeby tak nie robili? Bo jak mówie nie to nic se z tego nie robią a przeciez nie bede paniki jak jaka sdebilka robiła.

Gość jamataka
No nie mówicie ze nie macie takich problemów?

Gość fasadsafdsgfda
lepiej rob panike dziewczyno i to gdzies zglos bo cie kiedys zgwalca i tez powiedza ze chlopaki tak lubi ai tak trzeba ;/

zadna debilka :/ nie wiem w jakim towarzystwie Ty sie obracasz i co dokladnie znaczy ze Cie obmacuja

Gość jamataka
Wsadzaja mi rece do cipki a ja sie wtedy robie cala mokra. Udaje, ze mi sie to nie podoba, ale tak naprawde to dobrze mi robia.

w kazdym razie , nie powinnas pozwalac na takie zachowanie , bo jak sama powiedzialas nie jestes latwa a na taka wychodzisz , i moze teraz myslisz ze to takie fajne i ze oni Cie lubia .... a to zupelnie nie tak . Jak zaczynaja Cie obmacywac , to wprost im powiedz ze nie masz na to ochoty , zeby znalezli sobie inna "kolezanke do macania" A na teksty typu 'przeciez chlopaki tak lubia " to bym powiedziala ze fajnie ale dziewczyny tak nie lubia , albo ze te ich zarty mnie nie smiesza . To bardzo lajtowa wersja sama zachowalabym sie zupelnie inaczej ale jak powiedziaas nie chcesz robic afery wiec....