Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikukliuklilo

Czemu tylko lale barbie maja wziecie? A zwyczajne dziewczyny nie?

Polecane posty

Gość
luell => wzrast ze wzrostem promili we krwi coraz większego znaczenia nabiera tzw. "dostępność" ^^. Szczera prawda.

Co do dyskotek..nie tylko \"łatwe\" i \"szczmaciarze\" chodza na dyskoteki;) Ja poznalam na dyskotekach takich kilku facetów ( byłych) i jednego obecnego ktorego kocham nad zycie równiez:) (jestesmy ponad 2 lata razem). Wiec nie ogolniajcie;) A lalki barbie owszem maja wziecie, ale na sa na raz;) i papa;) Ja tez jestem blondynką, kocham miniowki;) itd. Ale swoją osoba potrafie zainteresowac facetow nie na tydzien, dwa a na dluuuzo dluzej;) a dyskoteki kocham;)

paszteciary zazdroszczą ze złotowłose są rozchwytywane a one siedzą w domu same hehehe

Gość sporo racji w tym
to ja sie wypowiem __ ellinka tylko w dzinsach zawsze? nigdy kiecek ani mini?? szczerze mowiac takie laski sa podejrzane, smiem twierdziec, ze takie gola nogi tylko do kolan sporo lasek typu zawsze w spodniach goli niestety same lydki a na udach ma wloski to ja sie wypowiem __ sporo dziewczyn lazacych w spodniach non stop albo rzadko goli nogi, albo goli je tylko do kolan itp. to ja sie wypowiem __ mialem dwie takie dziewczyny co zawsze lazily w spodniach, rzadko sie skapo ubieraly. ladne byly, ladnie wymalowane. ale koszmar byl jeden, obydwie rzadko golily nogi, jedna na dodatek tylko do kolan (nieregularnie golila tez pachy, gdyz rzadko nosila bluzki z odkrytymi ramionami), porazka niestety sporo racji w tym