Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikukliuklilo

Czemu tylko lale barbie maja wziecie? A zwyczajne dziewczyny nie?

Polecane posty

Gość ikukliuklilo

Mowcie sobie co chcecie ale bywajac w lokalach( nie nie, nie remizach strazackich w zapadlych wioskach ale fajnych, duzych lokalach0 mozna latwo zauwazyc, ze super wziecie maja dziewczyny wyfryzowane, z butami na 10 cm szpilce, mini, solarium na twarzy, obcislymi ciuchami. A zwykle, normalne dziewczyny, nikt na nie nie patrzy i nie rpsi do tanca

Gość dejot
bo często te zwykłe mają takie mniemanie o sobie , że głowa boli....a dostać kosza od takiej zwykłej to siara...jak już spadać to z wysokiego konia...

Gość dokladnie tak
a co sie dziwisz. Jak dziewczyna przyjdzie w dzinsach adidasach i tshircie to jasne ze faceci wola dziewczyny w szpilkach spodniczkach. A pozatym te \"normalne\" zachowuja sie jakby czekaly na ksiecia i maja czesto smutne miny.

Gość dejot
odpowiedzi nie zadawalają ?

ja nie chodze w szpilakch, spodniczek/sukienek wogole nei zakladam, chodze w trampkach, tylko dzinsach i koszylkach czsami zaszaleje i zaloze cos eleganckiego,modnego czy cos,a le roznicy w powodzeniu nie widze :classic_cool:

Gość maluka 21
a ja sie nie zgodze , nie ma co sie na taka impreze zbytnio stroic ,a juz tym bardziej zakladac krotkiej spodniczki, bo pobawic to sie raczej nie da a co chwile jakis palant sie przywala :/ na prawde interesuja Cie Ci faceci ???

Gość malka 21
to moze powiem tak , jak nie podrywają Cie to w sumie zwykle nic nie tracisz oprócz kilku godzin zabawy i czasami wyrzutów na następny dzien :D albo kilku nieudanych randek , nie wiem czemu ale jest strasznie trudno poznac kogos fajnego na dyscotekach a juz szczegolnie na tych duzych

Gość ellinka fajna musisz byc
fajny musisz miec styl:)

ale fajna sie ogolnie wydajesz :P

ogolnie na forum fajnie piszesz :P

a mi się wydaje, że faceci, w większości, szukają w takich dużych klubach rozrywki na jedną noc dlatego wybierają z tłumu dziewczyny z którymi potencjalnie będzie najmniej zachodu (krótka spódniczka, szpile, cycki \"od razu\" na wierzchu) i taka dziewczyna jak jest ubrana jak taka laleczka-dziweczka nie musi być wcale ładna, ważne, ze pokazuje to i owo dając tym samym znaki, że jest chętna :) Ja się lubię też czasem wyzywająco ubrać do klubu ale tylko kiedy ide z moim facetem

Gość złośliwa samica 30
luell--->zgadzam sie z Tobą

Gość kicia mala
Elinka - ale załoze sie ze nie czesto zdaza Ci sie spedzic noc z facetem ktory poderwie Cie na dyskotece. A ja jak ubiore sie sexy to moge przebierac

ale masz problem, to ubierz sie w mini i obcasy jak ci tak zalezy na tym, zeby cie podrywali :P Jak ja kocham takie topiki :O

kicia mala taki facet w klubie nawalony jest zazwyczaj w 3 dupy i myśli żeby zaruchać "cokolwiek" zgodnie z zasadą "potwór czy nie potwór - ważne, że ma otwór", jak się czujesz w tej roli, jeśli mogę spytać?:D oczywiście jeśli przez wyrażenie "spędzić noc z facetem" rozumiesz sex, grunt, w tym przypadku, to mieć możliwość i nie wykorzystać jej ale tak czy siak, facet patrzy na takie porozbierane, wypindrzone laleczki jak na potencjalne kandydatki do przygodnego sexu :)

Gość jakby to bylo tak
ja tam nie wiem jak to w lokalach:) ale wystarczy,mze mieskzam w wypoczynkowej miescinie:) te "piekne"pofryzowane itd, z reguly sa glupie i czekaja az je facet zaciagnie do BMW a facet coz po numerku z taka szuka kolejnej. a pozniej sie laski dziwia ,ze ktos o ich mowi,ze sa łatwe

Gość to ja sie wypowiem __
ellinka tylko w dzinsach zawsze? nigdy kiecek ani mini?? szczerze mowiac takie laski sa podejrzane, smiem twierdziec, ze takie gola nogi tylko do kolan :( sporo lasek typu zawsze w spodniach goli niestety same lydki a na udach ma wloski :O

chodze w spodniach bo je lubie. w dlugich krotkich(latem) . aha jestem normlana, ja po protsu obracam sie w towarzystkie gdzie nie patrzy sie na to czy ktos ma dzisiaj paznokcie pomalowane czy ma jakas bizuterie na sobie :P

Gość jajeczko bez skorupki
no ja moge powiedziec ze to prawda...Kiedy mialam czarne wlosy to nie mialam zbyt wielkiego powodzenia,a jak mialam jasny kurewski blond to rzeczywiscie wystarczy ze pojde z kolezanka do pubu i prawie za kazdym razem jakis pan pyta sie czy postawic nam drinka..Powaznie,nie wiem czemu tak jest ze rzeczywiscie najczesciej blondynki o fizjnomii lalki barbie maja takie "powodzenie" ktore czasem juz meczy bo czuje ze facet patrzy na mnie tylko jak na D...

Gość najlepsze sa laski w mini

sporo dziewczyn lazacych w spodniach non stop albo rzadko goli nogi, albo goli je tylko do kolan itp.

mialem dwie takie dziewczyny co zawsze lazily w spodniach, rzadko sie skapo ubieraly. ladne byly, ladnie wymalowane. ale koszmar byl jeden, obydwie rzadko golily nogi, jedna na dodatek tylko do kolan (nieregularnie golila tez pachy, gdyz rzadko nosila bluzki z odkrytymi ramionami), porazka

Gość Ojej wydawało mi się
że są ciekawsze miejsca do poznawania interesujących ludzi niż dyskoteki? Nie wiem w czym problem. Jeśli już wybieram się na impreze to po to żeby potanczyć a nie w poszukiwaniu tam facetów (w wiekszości watpliwej jakości). :o :p

pozostaje zadac pytanie jakie miejsca odwiedzasz skoro sa tam takie ciekawe osoby? Bo w klubach(nie dyskotekach) nie ma takich osob. Dlatego jestem za selekcja.

Gość upupupuppppppp

hej, takie imprezy zwyczajnie stawiaja na ilosć a nie na jakość a pod wyszukanymi mega roznegliżowanymi strojami widać zwykłą pospolitość i próżność!!!