Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam.m.m.

raz zapomniałam tabletki...

Polecane posty

Gość tylko pytam.m.m.

hej w grudniu zapomniałam tabletki kochałam sie, stosunek przerywany a potem nastepny facet nie poszedł sie umyc tylko dalej lezelismy w łóżku to było kolo 12dnia cyklu potem zmieniłam tabletki na mytrogynon czy jakos tak urosły mi piersi, dos znacznie, bałam sie ze jestem w ciazy od tamtego czasu okresy miałam 3, regularnie, od miesiaca biore novonette czy jakos, wiecie o jakie tabletki mi chodzi teraz czekam na okres robiłam z miesiac temu robiłam test, kolo godziny 14, wyszedł negatywny - brak ciazy nie miałam zadnych objawow ciazy ale wciaz sie boje ze jestem, przez te piersi a pozatym przytyłam, zauwazyłam rozstepy na moim ciele, na brzuchu, pewnie zawsze je miałam, ale teraz zauwazyłam je bardziej czemu mam takie piersi, zmieniłam tabletki a one takie jak po mitrogynonie urosły takie przy novonette dalej sa boje sie ;( czy mozliwe ze tak bardzo sobie to wmowiłam ? kiedys dostałam okres po stosunku i sie dalej nie przejmowałam a teraz nie moge ze soba wytrzymac wciaz słysze ze okres to nie zbawienie, ze testy kłamia, ze laski do 5miesiaca sie nie orientuja ze sa w ciazy, nigdy tego nie słuchałam a teraz wciaz słysze...

w ciąży pewnie nie jesteś... poza tym skoro zrobiłaś już test..poszukaj na forum takich wątków jest mnóstwo...powiem jedynie ze dzieje się tak u Ciebie bo zminieniałas tabletki, a każde z nich pewnie mają inny skład hormonów więc to dlatego tak się dzieje a nie inaczej ponieważ w Twoim organizmie hormony również szaleją i to dlatego np urosły Ci piersi, tabletki również zatrzymują wodę w organizmie i to dlatego przytyłaś...poczytaj trochę na ten temat..ale głowa do góry...wszystko będzie ok

a te laski co się nie orientują do 5 miesiąca to chyba jakaś patologia bądź skarajne przypadki...