Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gal...

Faceci... Wbijac D

Polecane posty

martwiła martwiła myślę, tylko pewnie była z tych co tego nie okazywała tak wylewnie na lewo i prawo... trzeba pamiętać, że człowiek to człowiek... w kwestii cierpienia nie ma znaczenia czy jest się kobietą czy mężczyzną...zresztą w innych niektórych sprawach również...każdy ma uczucia i każdy czuje.... każdy kocha...każdy cierpi...każdy czuje radość, zachwyt...tylko nie każdey6 robi to w taki sam sposób przecież ;-)

Gość wiecie co...
dokładnie dziobalka

pedał i mitoman to przecież też człowiek... tzn. że co mam z nim już nie rozmawiać? bez sensu...

Gość Menszczizna
He, he... A więc zostałem pedałem i mitomanem. Wcześniej już byłem bezmyślnym bucem, zakompleksionym bęcfałem i nadętym narcyzem. :-)

Gość złośliwa samica 30
Przecież dobre wychowanie nakazuje nam dziekowac za dobry obiad.denarwuje mnie takie stwierdzenie ''Przejżawszy się w oczach kobiety, mężczyzna utrwala wiarę we własną męskość.'mężczyzna utrwala wiarę we własną męskość."' Kobieta Mu jest potrzebna tylko po to by lepiej sie poczuć?

Gość wiecie co...
mój były ie był wylewny, pokazywał siebie jako bezwzględnego i zimnego, jednak ja wiem że jak wielu ukrywał pod tym swoje emocje, żeby nie dac sie przyłapać na sentymentach i słabości do mojej osoby.

Gość wiecie co...
złośliwa samica napisała "Kobieta Mu jest potrzebna tylko po to by lepiej sie poczuć? "- Po to też, a często przede wszystkim po to.

tu chodził raczej o fakt iż' najlepszym lustrem są oczy ukochanej osoby'... one pokazują to jak jest faktycznie...przynajmniej powinny...kiedy człowiek w nich się przejrzy dostrzeba swoje zalety i wady...bo przecież to dla ukochanej osoby chce być tym wyjątkowym...

Gość złośliwa samica 30
No właśnieTakich unikam,facet pewny siebie wie ze jest:classic_cool:i nie potrzebuje szukać w moich oczach ze jest facetem

właśnie wiecie co----> ja np. cenię mężczyzn i to bardzo, którzy mają w sobie tę kobiecość o której piszą Panowie, że kobieta powinna ją mieć...Dla mnie taki męzczyzna to skarb...bo tylko ten, który jest choć odrobinę kobiecy i potrafi się do tego przyznać, potrafi zaspokoić moje potrzeby...

Gość Menszczizna
Oczywiście, Samico. A co w tym złego? Skoro jestem mężczyzną, a mężczyzną mogę być wyłącznie w kontekście kobiecości, to mężczyzną stwarzam się dla kobiety, którą sobie wybrałem. Poza tym, mężczyzna jest człowiekiem, który lubi czuć satysfakcję z tego, że jest mężczyzną.

Gość Menszczizna
Całkowite pomieszanie, Samico. Mężczyzna potrzebuje kobiecych oczu, żeby się utwierdzać w przekonaniu, że jest mężczyzną a nie dupkiem.

Gość ahtunge
Menszczizna ty nie jestes mężczynza ty jestes pedau i mitoman i na dodatek jeszcze żywe góównno

Gość Menszczizna
To już przecież publicznie ustaliliśmy, Achtung. :-) Stajesz się nudyny albo sugerujesz, że nie umiemy czytać...

Gość Menszczizna
jestem pasywnym gejem :classic_cool:

Gość Menszczizna
Ja jestem aktywnym anthomoseksualistą. :-)

Gość prawdziwy mężczyzna..
A mi "głupio" jest się przyznawać do swoich słabości czasem... "chłopaki nie płaczą" ponoć :). A przyznanie się do porażki lub słabości odbierane jest często jako oznaka niemęskości. Tak po prostu jest, ale się z tym nie zgadzam :P

o i np. bardzo mi się podoba fakt, że mimo tego iż ponoć;-) jesteś pedałem i mitomanem to piszesz nazwy pseudonimów z wielkiej litery... szacunek...szacunkiem...mimo ubliżania...;-)

Gość Menszczizna
Jesienią, zimą, wiosną i latem, przyjmuję klocka no moją klatę :classic_cool:

Gość wiecie co...
dziobalka napisała: "bo tylko ten, który jest choć odrobinę kobiecy i potrafi się do tego przyznać, potrafi zaspokoić moje potrzeby..." Zgadza się. Tylko wrażliwi faceci dadzą wrażliwej kobiecie to czego ona potrzebuje. Mam tu na mysli np. pokazywanie emocji zwiazanych z jej osobą, nieukrywanie tego, ze mu na niej zalezy.

Gość Menszczizna
Wieczorem moj anus spocony będzie przez burka gwałcony :classic_cool:

Gość Menszczizna
Wsiadając do autobusu krzyczę w drzwiach - no to pa skarbie :classic_cool:

Gość Menszczizna
Zaczepiam na gg dziewczyny z Chicago myśląc, że załatwię sobie zieloną kartę.

Gość Menszczizna
A co sądzisz, Dziobałko o tym, w jaki sposób niektórzy usiłują wtrącić się do naszej rozmowy?

Gość dziobąlka
Szukam miłości regularnie czytując ogłoszenia towarzyskie w Bravo Girl.

Gość dziobąlka
Próbuję zawierać nowe znajomości przez domofon :classic_cool:

Gość złośliwa samica 30
Menszczizna--->jesteś nieprawdziwy.