Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grooshka

effaclar k

Polecane posty

kto uzywal i jakie wrazenia? ja ejstem po kilku probkach i ku moejmu zdziwieniu, nawet mnie tak bardzo nie wysusyzl, chyba moglabym stosowac dluzej...tylko tu pytanie moje..... nie znam sie na tym ,ale slyszalam, ze kremow z kwasami nie mozna na sloncu zywac... czy effacalar k ma te kwasy? jak cos to link do opisu: http://www.apteka-centrum.pl/effaclar-k-p-895.html thx za odpowiedz

Gość yyyyy liche te włosiny masz
bloker 60 i mozesz latac aczkolwiek nie opalać sie

Gość Fanka_La_Roche_
Jeżeli masz zaskórniki itp. to Effaclar da rade. Jeśli jakieś głębsze zmiany - nie bardzo. Jest to krem z kwasami aczkolwiek nie tak silnymi jak np. Skinoren (ale wiadomo, to już lek). Także wysoki filtr na buzię i powinno być ok. Tylko musisz się obyć bez opalania.

Gość asiaisa
hej witam wszystkich uzytkownikow ..otoz moze teraz bedzie na inny temat ale mysle ze warto to nadmienic ,otoz wzielam nie dawno z apteki probke srodku effaclar a.i no i wczoraj nalozylam na miejsca gdzie pojawili sie krostki itp .no i co dzis wstaje a tam uczulenie :( masakra buzia czerwona w drobnych krosteczkach piecze i swedzi .... musze zmywac rumiankiem gdyz kiedys mi pomogl i teraz mysle tez ..takze moje drogie panie lepiej uwazajcie nie tylko na ten srodek ale i inne tez ...pozdrawiam