Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie o tym

FACET NIE POWINIEN CHODZIC Z DZIEWCZYNA NA MECZE?

Polecane posty

Gość co myslicie o tym

no wlasnie-pytanie jak wyzej,czy "szanujacy"kobiete facet nie powinien zabierac jej na mecze?(bo tam tak niebezpiecznie i w ogole)

Gość Żaden problemmm
bo i tak bym nie poszła - piłka nożna interesuje mnie tyle co średnia temperatura stycznia 178 lat temu. :classic_cool:

Gość nutella z orzechami
ja chodze ze swoim facetem na mecze jak jest ladnie i nic zlego w tym nie widze-fajnie ze mi pokazuje cos co sam lubi i czym sie interesuje.

myslą, ze to straszne faux pas którego zadny szanujący dżentelman nie powinien sie dopuszczac 💤 litości :O

Gość rajski Ptak
Zalezy jaki to mecz- bo np krykiet jest super, i zawsze swietnie sie bawimy z moim facetem:)

Gość co myslicie o tym
mecz pilki noznej zalozmy

Może na fusbala nie ale na hokej jak najbardziej można ją zabrać ;)

Gość
rajski Ptak => krykiet? To ile ta temperatura w styczniu 178 lat temu wynosiła? ^^

Gość Anna Bella
2 razy byłam z Domisiem;) fajnie było, ale jednak to nie moja bajka:)

no nie wiem, te mecze...ostatecznie może, ale boziu broń pójść z nią do pubu na piwo... ale ludzie mają fajne problemy, aż zazdroszczę :D:D:D

Gość Na mecz piłki nożnej
bym nie poszła bo zwyczajnie mnie ona nie interesuje, za to na jakieś inne mecze jak najbardziej. :D

Ja chodzę ze swoim facetem na mecze. Tylko u nas jest sytuacja odwrotna. To ja go zabieram :classic_cool: Ja na piłkę i siatkówkę chodziłam prawie od zawsze, jak go poznałam to chodziłam sama bo jego tonie interesowało ale raz wyciągnęłam go i bardzo mu się spodobało, od tego czasu chodzimy razem. I wcale nie uważam, że to niebezpieczne, bo u mnie w mieście nigdy nie było żadnych chuligańskich wybryków.

ciekawa sprawa z ta temperatura stycznia 178 lat temu wyobrazcie sobie ze byla wyzsza niz srednia temperatura lutego

Gość gość
Szczerze powiedziawszy, to ja zabieram faceta na mecze jak już coś. Przynajmniej w moim przypadku. Na stadion chodzę odkąd pamiętam i jestem na każdym meczu Wisły Kraków:)

Gość gość
A czemu nie? Ja chodzę, ale to generalnie drogi biznes, więc my często oglądamy mecze w tv lub tutaj http://betonline.net.pl Zdecydowanie taniej ;)