Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia misia

JA CHCE PÓŁ MILIONA!!!!!!!!

Polecane posty

Gość misia misia

ZNALAZŁAM PIĘKNE PRZECUDOWNE MIESZKANIE. kosztuje pół miliona. boże jak ja marze o tym. mam dziecko i faceta i mieszkam z rodzicami i nie chcę tak dłużej bo się pozabijamy. jak zdobyć pół miliona?????kredeyt??w życiu nie. ryczeć mi się chce, co za poj...kraj.gdzie indziej normalnie ludzie kupują sobie mieszkania,a w polsce??? rycze i rycze takie mieszkanko a ja nigdy nie będę go miała

Bo to Polska właśnie. A przedsiębiorcy już płaczą, że zaczynamy za dużo zarabiać. Kto zarabia, to zarabia.

Gość spokojnie..
"kredeyt??w życiu nie" a ty myślisz, że na tzw zachodzie to ludzie za gotówkę kupują mieszkanie? Prawie wszyscy na kredyt

Gość Anna Bella
jak masz prace to wez kredyt, chyba ze zrób jak Alka zakręć się tylko wokół kasiatych facetów:) I biadol, wez ich na słodką niedorobioną, co sama palcem do tyłka nie umie sobie trafic. bedzie praca i wezmiesz kredyt:)

Gość biez kredyt i nie oglądaj sie
na nic !!!!!!! Ja tez sie potwornie bałam ale w koncu sie zdecydowalismy i juz za 3 miesiące idziemy do swojego doooommmuuuu!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość Anna Bella
nie sztuką jest wziąć kredyt, sztuka jets go spłacić

za pół miliona? czyli pewnie jakies 45 metrów, albo 50 jesli to stan deweloperski :P

Gość spokojnie..
komiczne - nawet nie wiesz gdzie to mieszkanie !:o ale potrzeba wypowiadania się na każdy temat zwyciężyła :o

Gość Anna Bella
Pewnie, że w Wawie.. a tyłkiem go spłaci:P

mieszkam w angli i wcale nie jest tak latwo kupic tu mieszkanie srednio kosztuje 200 tysiecy £ wiec nie jest tak hop siup w polsce latwiej kupic tu pracowac i odkladac i za 3 lata w polsce jest mieszkanie

Gość misia misia
moi rodzice wzięli kredyt, wzięli 100 tys, mają spałacone 40 tyś, ale z tego tylko 6 za kredyt .reszta to odsetki!!!!!!! więc dlatego nie chcę kredytu widze jak oni się męczą. dobrze zarabiają, ale z tego nic nie mają bo wszystko idzie na spłate kredytu. a ja z mężem niezarabiamy dobrze tak sobie, więc kicha. do końca życia zarabiać tylko na kredyt. no tak ale co innego pozostaje, w lotka wygrać!!!!!!!

bo akurat pół milona to nie jest wcale duzo - bierz kredyt i nie jęcz... o ile masz zdolność kredytową :P jakby co to polecam Nordea Bank - są w miare normalni

Gość misia misia
to jest mieszkanie w gdańsku. wkurza mnie jeszcze toże mówi się już że mieszkania spadają z ceny bo coś tam coś tam, nie znam się na tym , ale czytam gazety i piszą że te zaj....ebiście wygórowane ceny spadają, a ludzie i tak walną za działke 800 tyś. sama widziałam!bezsensu

Gość spokojnie..
ale to normalna sytuacja na świecie - ludzie spłacają kredyty przed emeryturą świata nie zmienisz - możesz wziąć kredyt, albo marzyć o wygranej w lotka i mieszkać z rodzicami

Gość misia misia
no niby nie jest dużo za mieszkanie w gdańsku, większość jest za minimum milion. ale kurde, jak już mówiłam, do końca życia...a poza tym racje nie mam zdolności kredytowej. mieszkanie ma 72 m

owszem, spadaja ceny, ale glownie mieszkanie w wielkiej plycie. Te w stanie deweloperskim maja nieco spasc w przeciagu 2 lat.

trzeba było kupować mieszkania, kiedy były 2.5 raza tansze - kto był mądry i dobrze zainwestował, moze do konca zycia leżeć brzuchem do góry :P:P

Gość misia misia
no niby nie jest dużo za mieszkanie w gdańsku, większość jest za minimum milion. ale kurde, jak już mówiłam, do końca życia...a poza tym racje nie mam zdolności kredytowej. mieszkanie ma 72 m

Gość a ja mam kasę na prawie dwa
takie mieszkania, ale nie kupię go. Wolę, żeby poleżały na odestkach i rocznie mam koło 50-55 tys. zł.

ceny nie spadną, tylko ewentualnie nie wzrosną - jest boom budowlany (i nie mam na mysli budownictwa mieszkaniowego) i rosną ceny materiałów budowlanych - nie ma na co liczyc, nieruchomosci wszedzie są drogie i to u nas do tej pory byly tanie

wg moich danych ceny do konca tego roku maja wyhamowac, a od drugiego kwartalu 2009 nieco spasc(podkreslam nieco):P

"a ja mam kasę na prawie dwa takie mieszkania, ale nie kupię go" bo teraz jest juz po jabłkach... ja w 4 lata zarobiłem na nieruchomościach jakies 300% i teraz mam wszystko gdzies - moge sie bawić w fundusze strukturyzowane, polisy lokacyjne itp :)

Gość a tooo ci masz
ano, mieszkania strasznie podrożały w stosunku do stanu sprzed 2óch lat. mój znajomy dwa lata temu kupił prawie 80m2 za 250 000 :O, obecnie jest warte 3x tyle. mieszkanie było w b.dorrym stanie, w centrum miasta. Szczecin. moi rodzice stawiali dom ok 18 lat temu, działkę kupili za.....1 zł :D :O. nie pamiętam dlaczego, na coś tam się załapali. postawili swoje 300 m2, wyniosło ich tyle, ile kupienie mieszkania :) wtenczas.

Gość misia misia
i jak tu młode małżeństwa mają iść na swoje lub budować swoje. facet ma wyjechać do anglii zarobić na mieszkanie i już nigdy nie wrócić??? kicha!!!!!!!! ale mam doła

Dziubus - 2012 rok - magiczna data, do kórej nic nie spadnie... nie mowie o jakichs tam wahaniach, ktore są zawsze... na dodatek czekamy teraz na ludzi, ktorzy wyjechali do UK 3-4 lata temu i niedługo zaczna wracac tutaj, by kupowac wlasnie nieruchomosci, na które tam zdążyli odłożyć

misia misia, dlaczego tak bardzo boisz się kredytu? Inwestując niejako w zakup mieszkania na pewno nie stracisz, ja w ciągu trzech lat na swoim ok. 30% zarobiłam:)

Gość spokojnie..
misia - nie przesadazaj - tak jest na całym świecie np. dublin-za każde pożyczone na 30-35 lat 100.000 euro płacisz miesięcznie około 480 - 500 euro Malego mieszkania w dublinie raczej nie kupisz za mniej niż 300.000 -350.000 średnia pensja netto to około 2000-3000 euro sama sobie oblicz miesięcznie placisz za małe mieszkanie 1500-1800 euro przy zarobkach 2000-3000 na rękę