Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obsesjaaaa

OBSESJA ??????????

Polecane posty

Gość obsesjaaaa

hej w grudniu zapomniałam tabletki kochałam sie, stosunek przerywany a potem nastepny facet nie poszedł sie umyc tylko dalej lezelismy w łóżku to było kolo 12dnia cyklu potem zmieniłam tabletki na mytrogynon czy jakos tak urosły mi piersi, dos znacznie, bałam sie ze jestem w ciazy od tamtego czasu okresy miałam 3, regularnie, od miesiaca biore novonette czy jakos, wiecie o jakie tabletki mi chodzi teraz czekam na okres robiłam z miesiac temu robiłam test, kolo godziny 14, wyszedł negatywny - brak ciazy nie miałam zadnych objawow ciazy ale wciaz sie boje ze jestem, przez te piersi a pozatym przytyłam, zauwazyłam rozstepy na moim ciele, na brzuchu, pewnie zawsze je miałam, ale teraz zauwazyłam je bardziej czemu mam takie piersi, zmieniłam tabletki a one takie jak po mitrogynonie urosły takie przy novonette dalej sa boje sie ;( czy mozliwe ze tak bardzo sobie to wmowiłam ? kiedys dostałam okres po stosunku i sie dalej nie przejmowałam a teraz nie moge ze soba wytrzymac wciaz słysze ze okres to nie zbawienie, ze testy kłamia, ze laski do 5miesiaca sie nie orientuja ze sa w ciazy, nigdy tego nie słuchałam a teraz wciaz słysze...

Gość jaga 21
nie przejmuj się! Po hormonoach rosną piersi! Także nie masz powodu do załamki! głowa do góry.

Gość upppppp

po pierwsze jestes zalosna- nawet nie wiesz jak nazywaja sie tabletki, ktore zazywasz :( a po drugie skoro sie tak boisz a minelo juz sporo czasu, to czemu nie pojdziesz do ginekologa na usg??!! dziewczyno... ile Ty masz lat???!!!!

Gość Martaa **
Tylko stresujesz dziewczynę...

nie stresuje tylko stwierdzam fakt, ze jest beznadziejna... przeciez to jasne, ze nie jest w ciazy, a skoro tak bardzo sie stresuje, to niech idzie do lekarza... raczej dziewczyny z kafeterii nie zajrza do srodka :p

Gość Martaa **
No ale przecież po to to jest ta cala kafeteria żeby pisać pomagać sobie wymieniać doświadczenia a nie najerzdzac odrazu na kogoś.. wrzuc na luz...

Gość tylko pytamm.m.m.
przepraszam cie ze tak to zabramiało tabletki wiem jakie biore i wymowie nazwe ale nie wiem jak napisac bo sa inaczej napisane niz wymawiane, było juz pozno wczoraj jak pisałam post i nie chciało mi sie szukac opakowania tylko po to zeby poproawnie je napisac bez przekrecenia jednej czy dwoch liter naprawde sie boje ze moge w ciazy byc, dlatego ze niedawno straciłam prace, znalazłam nowa, wszystko mi sie zaczyna układac, miałam ciezki okres w zyciu i ledwo ułozyłam wszystko na nowo nie wszyscy maja tak poukładane zycie jak ty ze sie niczym nie przejmuja boje sie boje sie tego ze wszystko strace, dlatego to przeradza sie w obsesje do lekarza tez sie boje isc, bo boje sie tego co moze mi poiwedziec, wiem ze to dziwne, czasem mysle pojde i po sprawei a co do czego przychodzi nie ide nie traktuj mnie z gory tylko dlatego zesie czegos panicznie boje pozdrawiam i nie wydaje mi sie zebym była załosna, trzymaj sie

Gość Martaa **
Hahaha a ja nie