Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BARTŁOMIEJ69

INTERNETOWY WRÓŻ ZAPRASZA. Tylko dla pomarańczowych nicków

Polecane posty

Gość taka jedna.......
mi sie sprawdziło, dziękuję :) fajnie że jesteś

Gość Evangeline
Powiedz no mi prosze Wrozu czy z moja praca jest ok?

Gość Pytająca1987
chcialam sie spytac o pewnego chlopaka-Marcina-czy mam u niego szanse, co on sobie mysli o mnie-on ma dziewczyne-czy zerwie z nia? 2 pytanie - czy bede miala dzieci i jaka plec?

Gość Evangeline
upupupupu

Gość paaparycja
Witaj Wróżu! Czy i kiedy będę mieć jeszcze dziecko? Za którym razem zdam egzamin na prawko? Kiedy otworzę swoją firmę?

dylemat: nie myśli ale to że zaprzątasz sobie tym głowę nienajlepiej wpływa na wasz związek. więcej twojej aktywności ten związek potrzebuje okrisska: tak, ale wymaga to twojej jednoznacznej decyzji, nie odpychaj tego cytrynka: za ogólnie evangeline: wkrotce zmienisz pracę na lepszą, rozglądaj się, żeby nie stracić szansy, słuchaj przyjaciół pytająca: oni maja szansę być szczęśliwi. nie psuj im tego. w wakacje poznasz kogoś kto stanie sie ważny w twoim życiu, wtedy słuchaj serca paparycja: widze jedno dziecko, prawko nie wiem, nie widzę, firme otworzysz raczej dość szybko

dylemat: nie myśli ale to że zaprzątasz sobie tym głowę nienajlepiej wpływa na wasz związek. więcej twojej aktywności ten związek potrzebuje okrisska: tak, ale wymaga to twojej jednoznacznej decyzji, nie odpychaj tego cytrynka: za ogólnie evangeline: wkrotce zmienisz pracę na lepszą, rozglądaj się, żeby nie stracić szansy, słuchaj przyjaciół pytająca: oni maja szansę być szczęśliwi. nie psuj im tego. w wakacje poznasz kogoś kto stanie sie ważny w twoim życiu, wtedy słuchaj serca paparycja: widze jedno dziecko, prawko nie wiem, nie widzę, firme otworzysz raczej dość szybko

Gość paaparycja
Widzisz jedno dziecko tzn to, które już mam i jeszcze jedno w przyszłości?

Gość Evangeline
dzieki Wrozu a powiedz mi jeszcze prosze co widzisz ciekawego u mnie ogolnie?

smutna: no cóż, wróżba to pewna projekcja, nie pewność. to tak jak z prognozą pogody prawdopodobieństwo spore ale przecież nie 100 procentowe, przykro mi, ale tak to jest... paparycja: widze dziecko w przyzłości evangeline: tak ogólnie? widze u ciebie wiele dobrych rzeczy i tych od innych ludzi i tych które ty dasz innym

Gość Pytająca1987
a czy ja kiedys założę rodzine i będe miała dzieci? czy bede miała córeczke?:)

Gość Evangeline
Dziekuje Wrozu:-)

Gość martyna11
Kiedy się zakocham z wzajemnością?:)

pytająca: tak, widzę cię w szczęśliwym związku, z dwojgiem dzieci, chłopcem i dziewczynką martyna: jeszcze w tym roku i bedziesz zdziwiona siłą tego uczucia

Gość ekhmmmmmmm
Jeśli można ,zadam pytanie ,co było przyczyną rozpadu związku mego znajomego (Bartłomiej 8 luty 1988) z pewną osobniczką (Dominika 24 maj 1988) Co ogólnie czeka go w życiu uczuciowym ?

Gość sennaaaaaaaaaa
kiedy mnie ktos pokocha? albo ja kogos z wzajemnoscia? czy to bedzie dlugi zwiazek?

Gość Pytająca1987
:) super ciesze sie:) dzięki za odpowiedz! a czy jestes w stanie powiedziec kiedy-za ile lat spotkam tego pana z którym bede szczesliwa i zktórym bede miala te dzieci?

Gość to ja zreszta niewazne
Mam jedno pytanie. I to jest bardzo na serio. Czy spotkam w swoim zyciu choc jedna osobe, ktora mnie zrozumie ? Ktorej bede mogla bez obaw powiedziec wszystko ? A ona mi nie powie ze mam isc do psychiatry ? :D

Gość ggghghjhhj
co mnie czeka w milosci kiedy go ponam w jakich okolicznosciach co mnie czeka ogólnie w zyciu kiedy sie kajtne w jakim wieku

ekhmmm: przykro mi ale nie widzę nic senna: widze szansę na poważny związek jeszcze w tym roku pytająca: w tym albo następnym roku. ważny może byc sylwester i tegoroczne wakacje to ja: tak, spotkasz, widze to bardzo mocno. może nawet w ciągu najbliższych 2-3 miesięcy ggg: czeka cie wspaniały partner, poznasz go w okolicznościach zawodowych, twoje życie widzę udane, wieku zamążpójścia nie widzę ale nie jest to bardzo odległa przyszłość

Gość Pytająca1987
dziękuje wróżu:) już wiem wszystko co chciałam wiedziec:) pozdrawiam

Gość Porzucona blondynka
Czy cos sie zmieni w moim zyciu uczuciowym.Czy wroci do mnie ten ,na ktorym mi tak bardzo zalezy?Pozdrawiam

Gość ggghghjhhj
moze znasz iesiec mniej wiecej jak wyglada

Gość yupiiiiii
jesteś super, dziękuję

Gość ggghghjhhj
moje zycie nie jest udane teraz

Gość Wrozu
Poswiec nam jeszcze troche czasu

Gość dziękuje wróżu do zobaczenia
❤️

Gość Betinka_Betinka
dzięki za pomyślna wrózbe za kilka godziń róbny egzamin napisałes że dobrze mi pójdzie wierze w to:) wieczorem napisze jak mi poszło:) Pozdrawiam:)