Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frania_32

Wakacje z maluszkiem

Polecane posty

Gość frania_32

Chcialabym wyjechac z dzieckiem, 5 lat, na dwa tygodnie do jakiegos cieplaego kraju, troche sie boje ze moze byc za goraco albo cos innego bedzie nie tak, wiec prosze Was o pomoc. Jaki kraj polecacie na takie wakacje z dzieckiem? Myslicie ze Egipt moglby byc?

tylko nie latem, bo będzie koło 50 stopni Celcjusza!!! Lepiej poza sezonem, np. w kwietniu, w maju...

Gość Anna Bella
wiesz mozesz dziecko matce podrzucic a sama jechac tyłka dawac wegipcie:) tak robi wiele matek

Gość Anna Bella
a potem grają jakie to one cudowne matki jak tesknia za dzieckiem oj sroj..opisy w stylu juz piatek jedziemy do kuebczka dajcie spokoj a jak jechała na sex to sie nie marwtila co z jej dzieciakiem:O

Gość kilimandzaro23
mam w rodzinie ginakologa jest doktorem nauk medycznych i udziela wyklady za granica wiec nie byle kto (szwagier) jedziemy wtym roku w lipcu do egiptu ( mala bedzie wtedy miala rok0 mowil ze to jest nie powazne ,dziecko sie odwodni ,ma to bardzo zly wplyw na rozwoj dziecka i moze nawet doprowadzic do smierci

Gość Anna Bella
to prawda... dziecko ma małą powierzcnie skory..szybciej sie nagrzewa..i odwadnia.. a temp w egipcie siegaja 40 a to temp sciecia białka..

Gość Kamelia Rozalia 3
Ja proponuję północne Włochy. Pogoda zawsze świetna, cieplutko, słonecznie, ale nie upalnie. Kraj przyjazny turystom, piękne zabytki i przesympatyczni Włosi. Polecam.

I dlateg do ciepłych krajów nie jezdzi się w sezonie tylko maj/czerwiec ( w Egipcie nawet kwiecień) i pozniej wrzesien/pazdziernik. Turcja - wrzesien/pazdziernik , okolice Kemer, rześkie powietrze otoczone górami. POlecam. Mopja ginekolog ze swoja 1,5 roczną córeczką była w Turcji zeszłego roku i była zadowolona. Wybierzesz dobry hotel to nie bedzie problemu. Nie sluchaj tych co szlyszeli cos od ciotki klotki tylko tych co byli. Na forum gazeta.pl - turystyka jest watek dla rodzicow ktorzy jezdza z maluchami : http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=595 poczytaj sobie i popytaj

Gość kilimandzaro23
paris ty sie nie wymadrzaj lekarzem nie jestes i gowno wiesz

Gość Anna Bella
małe dziec i to łatwo o zatrucie! dzieci sa wrazliwie... a jednak jedzenie moze byc nie takie..dla dziecka

Ja się nie wymądrzam, ale widże tłumy rodzićów w każdym czarterze i to tez o czymś świadczy, ajk kots panikuje to niech nie jedzie i siedzi w domu.

Gość Anna Bella
rodziców..a ktos pytał te dzieci, czy sa szczesliwe? na sloncu skwarze..bez łozeczka..same.. bo rodzice sacza driny// dajcie spokoj..

Gość Podóznica pica
ty lepiej pisz precyzyjnie, bo ludzie myslą że chodzi ci o Fiata 126P

Gość Jagoda390
Zgadzam sie z Pariss, Turcja powinna byc ok, tylko jedzcie albo w kietniu albo we wrzesniu. Ja bylam z synkiem wlasnie w Turcji i rowniez sie balam ale bylo bardzo fajnie, nie zwiedzalismy nic a nad basenem albo na plazy nie odczuwa sie tak tego ciepla. Musisz tylko wybrac dobry hotek i bedzie ok. Ja np. bylam z Biurem Alfa Star w hotelu Pink Palace.

Gość Adrianna W
My z mężem i córeczką 7letnia bylismy rok temu na wspaniałych wakacjach w Bułgarii. Tez z tym bp co Ty. Bardzo byliśmy zadowoleni z organizacji i całego pobytu. W tym roku tez chcemy gdzies sie wybrac, ale jeszcze nie wiemy gdzie, myslimy nad Turcją.

Gość Olgha26
Ja byłam w Turcji chyba 2 lata temu. Musze przyznać, ze naprawde fajnie było :) A z jakim bp chcesz jechac?

Gość antoninka27
Ja jeżdzę już od 2 lat z Alfa Star i jestem zadowolona.

Gość Maria__Antoninka
Bo to dobre biuro. Moja rodzina i znajomi zawsze z tym biurem jeżdża na wycieczki. Ja w sierpniu z nimi lece do Turcji.

Gość co wybrać
Ja jeszcze nigdy nie byłam na wycieczce organizowanej przez bp, troche jestem scpetycznie nastawiona. Ale chyba w końcu trzeba będzie jakies wybrac, bo chcemy z mężem poleciec do Egiptu. Jak tak sobie przeglądam rożne stronki to ludzie najbardziej polecają AlfaStar i Triade. Co o nich myślicie?

Gość rampapa
jak juz to alfastar.

Gość zambra
dlaczego??

Gość rampapa
Bo to uczciwe biuro. Zawsze wywiazują się z umowy. Jeżdże z nimi juz od jakiegoś czasu i nigdy nie zostałam oszukana. Chyba dlatego :)

Gość panna nikt -
a ja juz wybieram biuro od tygodnia i wybrać nie moge :/ eeeeeeeee help!

Gość Minkosa
Ja wybrałam Alfastar, mam nadzieję, że nie nie będę żałować tej decyzji.

Gość martelka
Minkosa? A gdzie z nimi lecisz?

Gość Minkosa
Do Egiptu, a dokładniej do Sharm el Sheikh :D Wykupiłam tez 2-dniowa wycieczkę do Jerozolimy, podobno super wyprawa.

Gość AldoNka10
O tak, super wyprawa, mogę to potwierdzić. Byłam z rodzicami w kwietniu na takiej objazdówce. Jakoś sporo zapłaciliśmy za te 2 tygodniowe wczasy, ale nie ma czego żałować. Hotel mieliśmy bardzo ekskluzywny, miła obsługa i w ogóle :) Bardzo chciałabym powtórzyć te wczasy.

Gość Marzenka xxx
a w jakim hotelu spaliście? Ja przeglądam ofertę teraz, ale nie wiem na który się zdecydować. Myślałam o tym Golden 5 City...

Gość Zadurcia
Golden 5 City to bardzo ekskluzywny hotel, byłam i widziałam :) Rok temu byłam z mężem na takiej wyprawie w Egipcie. Mąż wszystko zarezerwował, hotel też sam wybrał. Jak zobaczyłam gdzie będziemy spac, to szczęka z wrażenia mi opadła. Naprawdę niesamowite wrażenie robi ten hotelik.

Gość Molandia
Zadurcia, a jakie bp organizowało tę wycieczkę?