Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 26, 2008 za 3 minuty otwierają klasę ;) albo i nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaa za godzinę i 3 minuty Napisano Marzec 26, 2008 :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 26, 2008 żesz kurwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutna taka 0 Napisano Marzec 26, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Marzec 26, 2008 Jaką znowu klase ? Naszą ? Luśka pogło cię ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Marzec 26, 2008 mamroczmy w intencji otwarcia naszej klasy mmmmmmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 26, 2008 dziady jedne! namierzyłam wczoraj obecną byłego i chciałam prześledzić dalszą akcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 26, 2008 :D:D:D jeszcze jeno pół gadziny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach