Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hszonszcz vol II

Szczupłe dziewczyny są inteligentniejsze od ich bardziej kobiecych dziewczyn

Polecane posty

A to dlatego, że wiedziały co robić aby nie spaść się jak świnia:classic_cool: Piszę to po to, gdyż coraz więcej pojawia sie prowokacji pisanych przez zakompleksione tuczniki które wmawiają np że wygląd nie idzie w parze z inteligencją :-o Żałosne... :-o

Gość Anna Bella
przestań mądra dziewczyna to taka co je na co ma ochote a i tk jest szczupła:)

Ok, jest teza, gdzie dowód? Chyba jesteś otyła, skoro nie wiesz, że trzeba uzasadniać swoje teorie, bo dopiero wtedy są czymś więcej niż bełkotem :>

Persymona, a słyszałaś o aksjomatach? :classic_cool: Powyższe twierdzenie jest aksjomatem własnie :)

Gość Zabcia0031
"przestań mądra dziewczyna to taka co je na co ma ochote a i tk jest szczupła" sorry ale jak bybyła groba a jadła by to na co ma ochote to by nie myła madra własnie poswiadczylas o swojej inteligencji:/ ja jestem szczupła dziecwzyna i moge jesc to co chce i kiedy chce ale niestety sa dziewczyny kltore jak duzo zjedza to szybko tyja a to ze jest gruba nie znaczy ze jest pusta wlasnie te otyłe sa madrzejsze nie wszystkie sa takie ze sa grube i tylko o odchudzaniu:/ zatanow sie nad tym zdaniem bo to wogole nie ma sensu bo osoby grube i ktore sie odchydzaja sa madrzejsze od tych ktorym tylko na wygladzie zalezy a chłopaki onoc lubia trochje ciałaka:D i wcale im to nie przeszkasza:/:/:/:/:/:/:/:/:/

Gość iwetta30
do autora topiku: tylko pusty człowiek mógł wysunąć takie stwierdzenie. Spójrz na jedną kobietę i pomnóż przez wieczność- może jakimś cudem dojdziesz do konkluzji, że każda jest inna. To samo tyczy się mężczyzn. Każdy ma jakiś swój bagaż emocjonalny, intelektualny etc. i nie ma on nic wspólnego z wskaźnikiem BMI. Żegnam.

Gość Zabcia0031
miało byc dziewczyny ktore sa grubsze i sie nie odchudzaja sa madrzejsze od dziewczyn ktore martwia sie zaby nie przytyc!!!!:/:/:/

>> dziewczyny ktore sa grubsze i sie nie odchudzaja sa madrzejsze od dziewczyn ktore martwia sie zaby nie przytyc Od kiedy to dbanie o estetykę własnego wyglądu nie jest mądre? :o

Gość Zabcia0031
zgadzam sie z Iwetta30 poniewaz naprawde takie topiki sa tak płytkie i widac ze to załozycielem musiał byc jakis facet bo po wygladzie okresla inteligencje łach z Niego:DD:D:D:

Gość Zabcia0031
nie chodzi o dbanie wygladu ale niestety krytykujecie osoby ktore są grubsze a sie odchudzaja a one tez tylko dbaja o to zeby dobrze wygladac i dbaja o estetyke no bez przesady to juz szczupłej mozna sie martwic zeby nie przytyc a grubsza nie moze sie odchudzac na jedno wychodzi tylko takie ublizanie grubszym ze sa mniej inteligente od szczupłych to wlasnie swiadczy o ich inteligenci i zeby nie bylo bo ja naleze do osob chudych takze bronie tylko tego ze to jest bez sensu bo szczupłe nieoznacze Inteligetne!!

Persymona >>--> aksjomaty to zdania przyjmowane za prawdziwe, których nie dowodzi się w obrębie danej teorii , lecz na ich bazie udowadnia się inne jej zdania (twierdzenia). Jeśli jesteś blondynką to tłumaczę na polski - aksjomat to twierdzenie, ktoego się nie udowadnia tylko z założenia przyjmuje jego prawdziwość 🖐️

>> bo szczupłe nieoznacze Inteligetne!! Faceci nie dymają inteligencji kobiet, tylko ich chude, kształtne i zgrabne tyłeczki :classic_cool:

Gość nutella z orzechami
znowu dywagacje gruba/chuda...Autorze-daj juz spokoj...Sa kobiety ktore o siebie dbaja i takie ktore nie dbaja,nikt Ci nie kaze byc z kims kto o siebie nie dba albo jest gruby...Ale inteligencja nie ma nic do rzeczy czy jest sie grubym czy chudym tak na marginesie...

Gość do Companero
A ty taki intelektualista jesteś tak... dodajesz sobie wartości takimi tekstami tak... chociaż po co pytam, bo to przecież aksjomat jest

tylko takie ublizanie grubszym ze sa mniej inteligente od szczupłych to wlasnie swiadczy o ich inteligenci i zeby nie bylo bo ja naleze do osob chudych takze bronie tylko tego ze to jest bez sensu bo szczupłe nieoznacze Inteligetne!! Że jak???

Gość malamiiiiii
Aksjomat wymaga jakichś pojęć pierwotnych, a jakie są w tym niby aksjomacie?...żadne, więc Companero może to i trochę błyskotiwe, co napisałeś, ale całkowicie bzdurne.

Gość do Companero
Przepraszam już sporostowuje swoją wypowiedź... pseudo intelektualista ... chyba w tym przypadku brzmi lepiej:P

Gość olenka benka
Companero- proszę Cie nie obrazaj blondynek, ja nia jestem i wiem co to aksjomat :) Mozesz twierdzic ze grubsze dziewczyny nie sa zbyt madre bo to bo tamto, ale nie obrazaj blondynek;p

Gość nutella z orzechami
moj facet wygrzebuje mi orzeszki z mojej nutelli spod stringów :classic_cool:

Gość kremik bez orzeszkowww
hszonszcz-Ty jakis popierdolony jestes-nie jestes"podgatunkiem zwanym kobieta" hahahah,to tylko totalny debil mogl napisac-pewnie niedowartosciowany przez kobiety,z malymi zarobkami i krociutkim pewnisem...hahahahah

Gość zjadliwa zmija z lasu
nikt normalny nie zaklada takich topikow i nie pisze takich pierdol ,musisz byc kompletnym debilem

Załóż na kafe temat mówiący, ze to chude dziewczyny sa normalne, to zaraz zleci ci się stado macior z okrzykami, ze jednak grube jest normalne :o Szanowne paszteciki, choćbyście na psa mówiły kot i powtarzały do usranej smierci, to on się nigdy tym kotem nie stanie :) Tłuściochy zwyczajnie zazdroszczą szczuplutkim laseczkom powodzenia u prawdziwych facetów :classic_cool: PS Tak tak, mam kompleksy, własnie je leczę, mało zarabiam i mam małego fiuta :o

Gość zjadliwa zmija z lasu
taaa,"podgatunek zwany kobieta"-zazdroscisz moze madrym kobietom ze nie musza pracowac bo zarabia na nie maz, wstaja sobie kiedy chca podczas gdy facet haruje,wydaja pieniazki w roznych fajnych butikach...Moze tego zazdroscisz kobietom dlatego tak piszesz co? Bo moze sam nie jestes w stanie zadnej zapewnic bytu wiec zazdrosciszkolegom ktorzy to potrafia co? I maja piekne kobiety u boku a nie kaszaloty:classic_cool: