Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona19

co to jest???

Polecane posty

Gość zaniepokojona19

mam pytanie, gdy wkładam palec do pochwy wyczuwam przy jej końcu cos w rodzaju zgrubienia z pęknięciem w srodku, nie czuje bóju gdy tego dotykam. Jestem jeszcze dziewicą, wiec w tych sprawach nie mam jeszcze doświadczenia. Z mojej wiedzy anatomicznej wynika, że może byc to zakończenie szyjki macicy,wiec martwię się, że jest ono tak nisko tzn na głębokości wskazującego palca. napiszcie mi czy tez macie cos takiego i czy nie bedzie mi to przeszkadzało we współzyciu. dzięki

Gość ojajajaoaj
to chyba juz nie jestes dziewica skoro siegasz az do macicy.. :-O

Gość zaniepokojona19
ja nie twierdzę, że sięgam aż do macicy, czytaj uważnie. Matrwię się co to jest. Biore pod uwagę, że może to byc ujście szyjki macicy

Gość trójkątny
ktory palec? bo szczerze to strudno mi sobie to wyobrazic...

Gość zaniepokojona19
wskazujący

Gość trójkątny
jest z toba wszystko OK :)

Gość Wiosen liczę 26
idź do ginekologa jak trafisz na fajnego, to ci wszytko wytłumaczy :)

Gość ewa_23_nadal_dziewica
tak poza tematem, to fajnie, że jesteś dziewicą - ile znam młodych w tym wieku (z mojego osiedla niestety mieszkam w blokowisku) które nie są albo się wstydzą że są :0

Gość trójkątny
dziewczyny wiecie co? to bardzo fajne jest itd., ale ja uwazam to za troszke naiwne. dziewczyny czekaja z tym bardzo dlugo a na koncu spotyka ich wielki zawod. najlepszy wiek na stracenie dziewictwa to w/g mnie 17-18 lat. ps. jezeli nie spotkalyscie na swojej drodze zycia nikogo wyjatkowego to lepiej jest poczekac. (takie moje zdanie)

ja spotkałam na swojej drodze kilku - i nie miałam ochoty akurat z nimi iść na całośc. nie twierdzę, że nic nie było, oralny bardzo lubię w obie strony :) ale na całość z nimi nie miałam ochoty i tyle

Gość Purpurowaaa Łza
Ewa a przez ten oralny w obie strony miałaś orgam? prosze odpowiedz

miałam jak on robił mi dobrze. jak ja jemu to nie, ale fajnei było jak widizałam,jaką daję mu przyjemność. wytrysk był na zewnątrz- nie chciałam połykać. byliśmy razem 2 miechy jak ro zrobiliśmy, a łącznie razem przez 6.

Gość Purpurowaaa Łza
pytam , bo ja na początku mojej przygody z sexem tak samo robiłam z chłopakiem i też miałam orgazm za orgazmem. Mielismy po 19 lat i pozniej bylismy ze sobą 6 lat i bardzo cięzko mi było osiągnąc orgazm pochwowy, po doświadczeniach z łechtaczkowym czyli po miłosci francuskiej. ciekawa jestem jak to jest u innych dziwewczyn? czy nie miały problemow z tym.

Gość zaniepokojona19
hmm, ale jak to się ma do mojego pytania? może ktos mi odpowie

Gość ihahu
srak glupia cipo to jest macica itak a z ciebie dziewica jak ze mnie kopernik!!

Ja Ci odpowiem bo miałam ten sam problem:) Byłam z tym u ginekologa, specjalnie pojechałam bo się bałam że to jakiś guz itp i co? Lekarka zaczeła się smiac:) to zakończenie jelita:) mówi że to normalne (jeśli jesteś szczupła dziewczyną szczególnie) i ze nie ma się co bac:)

Gość zaniepokojona19
jakim cudem w pochwie znajduje się zakończenie jelita? no cos mi tu nei pasuje...