Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szooooooook

Mój kumpel żeni się z puszczalską!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Nie Twoja sprawa
nie wtrącaj się. Piszesz o rozwodach wcale nie jest powiedziane że oni się rozwiodą , to może być całkiem udane małżeństwo.

o jezu masz problem ................. czy to twoje zycie czy jego ? co to znaczy puszczalska? skąd wiesz byłas materacem ? bo jezeli nie i tylko ludzie mówil - to ludzie mówia duża i róznych powodów . Skoro kumplowi odpowieda dziewczyna to jego sprawa . Podejrzewam że sam w aureoli nie chodzi - tylko tak to jest że facetowi wiecej wyskoków sie odpuszka - bo facet nabiera doświadczenia a nie sie kurwi , a dziewczyna to puszczalska i tyle - dulszczyzna i tyle:-P.

Gość no nie moge uwierzyc
No zaraz tu padnę hehehe Wszyscy bronią pani puszczalskiej??? Pewnie same szmaciska sie odezwały i bronią swojej koleżanki która jest wyrachowaną suczką. Bravo hahhahahha

Współczuję Twojemu kumplowi, biedak postradał zmysły.Ona zwyczajnie owineła go wokół palca.Niesety tak się czesto dzieje.Myśle ze to musi być jakiś zakompelksiony facet i daltego się na to zgadza i dlatego to toleruje. To jest klasyczny przykład ładiowania się w wielkie gówno.

Gość To fakttttttt
a może ona się z tobą puszczała, a tobie żal że to się skończy i z tąd te lamenty.....

hahahha kolejna puszczalska broni swojej kumpelki?:)))

Gość
Stary trza go było wcześniej do burdelu zaprowadzić. Tak to jest jak "przechodzona" laska bierze się za prawiczka. Spuszczona nagle sperma tworzy próżnię odsysającą tlen z mózgu na skutek czego taki delikwent się często żeni (cięzko się spodziewać po kimś z niedotlenieniem mózgu jasnego myslenia, prawda? ) :]. Po latach (regeneracja komórek nerwowych trwa całkiem długo) taki zakłada na kafe temat w stylu: "przeszkadza mi przeszłość seksualna mojej zony" :P

Gość porshe 9111
ja bym tolerowal puszczanie sie mojej zony to takie podniecajace wiem ze jestem szalony :)

Gość a jak facet jest prawiczkiem
apostol, po czesci masz racje. dzisiaj czesto jest tendencja, ze kobiety, ktore mialy wielu partnerow na partnera zyciowego wybieraja faceta, co np. mial jedna kobiete, albo wcale :(

Ona jest cwana.Natomiast ten facet przecież marnuje się i niezle wtopi.Nie wiem czemu chce się zenic z kimś kto go tak oszukuje.Jeszcze zrozumiałe jest gdyby nie wiedział o tym ale autor mówi ze się dowiedział o jej zdradach.

czasami mam wrazenie, ze tez skoncze u boku takiej co miala wielu partnerow :O

Gość uupppppppppp

apostol po czesci ma racje. dzisiaj czesto w zwiazkach kobieta ma duzo bujniejsza przeszlosc seksualna od faceta, kiedys bylo na odwrot

Gość uuppppppp

Gość
złośliwa => Heh. Cóż, rozdziewiczyła mnie właśnie taka kurewka, i się w niej zabujałem szczenięcą miłością, szczęściem mi szybko przeszło (po 3 tygodniach? :P ). Paru znajomym ze studiów nie. O dwóch przypadkach myślałem akurat pisząc powyższe posty. Ot, tak to. Im później facet straci dziewictwo tym gorzej dla niego i w tym gorszą kabałę się wpakuje.

masz racje apostol