Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motka_82

Mam nadzerke ale.......

Polecane posty

Gość motka_82

Witam dziewczynki mam takie pytanie zawsze mialam cytologie grupy 1 ostatnio robilam i wyszla druga bo niby mam nadzerke a lekarz do mnie ze do wypalanki sie kwalifikuje.I nic wiecej od niej nie uslyszalam.Nie mam zadnego stanu zapalnego uplawy mam normalne(zapach tez) moze ciut wiecej.Przeciez gdyby bylo cos nie tak to chyba bym to rozpoznala.Nawet mi nie powiedziala z kad sie to cholerstwo bierze. Czy ktoras miala podobnie.

Gość Do motka..
mam ten sam problem, byłam wczoraj u ginekologa, bo objawy miałam dośc dziwne, upławy ciemne, krwawienia miedzy miesiaczkami, do tego dochodza nie ustajace bole w podbrzuszu, a ostatnio mialam taki skurcz, ze stracilam czucie w nogach. A on na to wszystko ze mam nadzerke, wiec ja na to: czy to grozne? a on " nie wiem, poczekamy na wynik cytologii". Ale mnie pocieszył:| Ale z tego co czytalam grupa II nie jest niczym groznym i wiekszosc kobiet ja ma. Takze sie nie martw na zapas. Ja wynik bede miala za dwa tygodnie, i cala drze, bo do tego wszystkiego spadla mi tak masa ciala ze szok, a normalnie jem.

Gość ja mam nadżerke...
.. tez stopien drugi i trzech ginekologów powiedziało mi żeby jej nie wypalać bo potem jest blizna która przeszkadza w trakcie ciąży. A po ciąży nadżerka sama zniknie.