Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam orientacji w cenach

do znawczyń cen w HM czy opłaca się kupić tą bluzke?

Polecane posty

:( nikt się nie orientuje?

Ogólnie rzeczy w H&M są drogie, więc ta bluzka w porównaniu z innymi rzeczami nie jest droga.

Gość nie przeplacisz
takie koszulki kosztuja ok 29 zl

Gość milianna
jakościowo mają dobre ciuchy a cena jest optymalna, nawet jak znajdziesz gdzies taniej to pewnie o najwyżej 5zł i to marnego gatunku, ja bym się skusiła ;) cena jest przystępna

Gość avero
w H&M sa po 14,90,napewno bo sama takie kupowalam synkowi i jeszcze taka czerwona w paseczki tez po 14,90.a tu z przesyłką wyjdzie 30 zł to nie wiem czy sie opłaca:O

Mi akurat się bluzeczka podoba ale jak dla mnie z przesyłką wyjdzie drogo :) w H&M widziałam jeszcze taka czerwoną,żółtą i różową.-

Gość avero
kamka uwierz ze w H&M kupiłam za 14,90 myslisz ze ktos na alegro sprzedaje bez zarobkutylko jeszcze o 5 złl taniej niz w sklepie.jest pełno nowych rzeczy z H&M na alegro ale wszystkie sa drozsze niz w sklepie bo sprzedawcy na tym zarabiają. mam np identyczna jak ta chcesz to zrobie fotke razem z metka i ci pokaze.

Zgodze się z avero :) Ludzie chcą zarobić.Owszem cenie tę marke ale naprawde na allegro są stawki i to niezłe.

Gość nie widzicie
nie widzicie ze to kryptoreklama? kobieta chce to sprzedac i stad takie niby pytanie ;)........ehhhhhhh

dzieki za odpowiedzi, tak myślałam, że napewno sprzedawcy na allegro zarabiają. Teraz już wiem, że nie kupię tej polówki. Mam jeszcze pytanie do avero: czy kupowałas te polówki na promocji? wyprzedaży? czy teraz w sezonie wiosennym takie "letnie" rzeczy można kupić tak tanio?

a i nie jest to kryptoreklama. juz wiem, ze u tego sprzedawcy nie kupię. wybiore sie do sklepu h&m

Gość avero
to była ich normalna cena.w H&M zadko robia jakies promocje i rzeczy sa ogolnie drogie ale te polówki mają bardo dobrą cene.nie iwem czy jeszcze sa bo kupowałam jakis miesiac temu.Wogole ubranka dla dzieci z tej firmy sa naprawde bardzo porzadne ale napewno lepiej pojsc i kupic w sklepie niz przez alegro,jezeli chodzi o nowe rzeczy.

Gość abcdefghijkabcdefgh

Gość podniosę 1