Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_krokodyl

Dyplom

Polecane posty

Muszę zrobić dyplom na wieczór panieński dla znajomej, a kompletnie brak mi pomysłu na wykonanie. Może któraś z Was robiła albo dostała coś takiego? Dzięki:)

ja zrobilam mojej przyjaciolce cos takiego: Myszków, dnia 11 maja 2007 roku DYPLOM UPAMIĘTNIAJĄCY WIECZÓR PANIEŃSKI Owego wieczoru jeszcze Panienka – Marianna Kowalska Zdrowa (na ciele i umyśle), świadoma Swoich praw i obowiązków W ostatnim miesiącu Jej wolności W obecności nas czcigodnych Świadkowych W składzie: ... ... ... ... ... ... Złożyła Przysięgę Przedmałżeńską następująco brzmiącą: Przysięgam, że nigdy nie dotykałam żadnych świństw swoimi nieskalanymi rękami przysięgam, że me usta nigdy nie pragnęły płynów zakazanych przysięgam, że żaden klucz nie otworzył nigdy moich sekretnych drzwi przysięgam, że nadrobię powstałe w tych kwestiach zaległości .... przysięgam, że będę godnie pełnić obowiązki gospodyni domowej, przyjaciółki i kochanki swego męża przysięgam, że nieustannie będę doskonalić sztukę gotowania dla swego męża, prać mu koszule i skarpetki podawać kapcie i kufel piwa i pamiętaj, że jeśli zacznie wymagać od Ciebie zbyt wiele, zawsze masz nas:-))) Przysługujące odwołanie: Nie ma odwołania !!!!!J

Gość a mnie się to nie podoba