Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haha

Solarium

Polecane posty

chodze na solarium juz bardzo dlugo..chodze przede wszystkim na wypryski i chrostki zeby je zatuszowac..ale wciaz je mam..nie wiem co zrobic zeby skora wygladala zdrowo..ciagle jest przesuszona.na twarzy rowniez a nie chce smarowac kremami w obawie o powstawanie nowych pryszczykow..wiec jak dbac o skore zeby ladnie gladko wygladala?smarowac przed jakims kremem balsamem itd twarz czy po czy wogole?i czym?

Gość mala misssss
Przestan korzystac z solarium!!!!!!!!!Bujda jest ze po solarium znika tradzik itd .

Gość no i dziwić się
że coraz więcej zachorowań na czerniaka. :o

Gość asasasa
najlepsze bedzie slonce..ale to trzeb atroch epoczekac

Gość tamartyska
no solarium u mnie super wysuszylo wypryski! :) kochana nie wiem co mam Ci poradzic... bylas u dermatologa?

u mnie plecy o wiele gorzej wyglądają po solarze ... ciągle tworzą się jakieś wypryski, mam krosty na dekolcie i ramionach ... okropne. więcej chyba nie pójdę.

Gość Ja mam problem z solarium bo
po seansie strasznie mnie piecze cipcia, smaruję ją kremem, ale co się zaleczy to prawie muszę iść na kolejny seans. Jak temu zaradzić, proszę o rady... Pozdro. Ela

Gość azja_asska
to zalezy na jakie solarium ja chodze tylko do Denique

zamiast na solarium idź do dermatologa dziewczyno :o i wklepuj w skórę jakiś krem nawilżający skoro masz przesuszoną a na wypryski dermatolog coś ci przepisze jakąś maść punktową czy coś możesz też kupić cynk w tabletkach