Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMiszimka

Mój chłopak jest zboczony !!!!

Polecane posty

Gość moj z koleji lubi
patrzec na pochwe w czasie stosunku, lubi jak mam szeroko nogi zeby mogl wszystko obserwowac, na poaczatku mi to przeszkadzalo ale skoro go to tak podnieca to zaakceptowalam to i czerpie z tego przyjemnosc. Poza ym kiedys bawilismy sie w rozne role typu "nauczycielka- uczen" , pan policjant itd. A klapsy w pupe, ciagniecie za wlosy, mocne uciski to juz u nas norma i ja to lubie, lubie to ze ma w sobie ogien i jest dziki w lozku :)

Gość tgjehkyejj
kurde, daj mi go :D az sie podniecilam jak to czytam

Gość lo matko bosko
to ma byc zboczenie? hahahah dobre najlepiej to robic po bozemu i po ciemku dla mnie ciagnięcie za włosy klapsy w pupe czy deliketne bicie w twarz sa normalne ja to uwielbiam!!!!! mam fantazje ze on udaje wlamywacza ahhhh i ja zrealizuje obowiazkowo

Gość moj z koleji lubi
do "lo matko boska" a w ktorym momencie napisalam ze to "zboczenie". Zasugerowalam tylko ze to BYLO na poczatku niekonfortowe i raczej dlatego ze nie bylam wystarczajaco pewna siebie. Czytaj ze zrozumieniem

Gość lo matko bosko
a moze zamiast reagowac w taki sposob to sprobuj moze okazac sie ze Ci sie to podoba troche luzu dziewczyny poznajecie swoje potrzeby cale zycie do pewnych dojrzewacie to jest kurcze dobry pomysl musze mojemu facetowi to zaproponiwac niezle urozmaicenie:))))))

Gość tgjehkyejj
aha, jak Ci to nie odpowiada, to odmawiaj, nie zmuszaj sie do niczego. kazdy ma granice gdzie indziej

Gość lo matko bosko
ej to nie do Ciebie bylo tylko do autorki skarbie:)

Gość moj z koleji lubi
okiej, sorki

Gość kołeczkowa
czyli albo po bożemu i pod kołdrą albo ciągniecie za włosy i bicie potwarzy?? Ja czasem odnoszę wrażenie, ze laski zrobią w seksie wszystko byle tylko nie wyszło, że najbardziej lubią właśnie po bożemu i pod kołdrą:) Ja nigdy nie robiłam i robić nie zamierzam czegoś na co nie mam ochoty! Tylko wtedy seks jest fajny! A zmuszac się do odgrywania jakiś scenek?? Chyba bym buchnęła śmiechem- serio mówię. Ja lubię i ostry seks i delikatny, lubię mężowi zrobić loda, czasem lubię seks analny, pozycja- w zależności od nastroju. I oboje jesteśmy zgrani w tym temacie. Mam to szczęście, że mó facet nigdy nie proponował mi żadnej zabawy w dziwkę- odpukac :)

Gość Pomyśl
Co wy niema chłopaka który coś z tego "Zboczeńca" niema . ;/ My się z tym rodzimy ...

Gość KJKJKJKJUTYF
chciałabym zeby moj mial takie zboczenia! :P niestety nie mA

Gość ewfrregfd
a ja zazdroszczę autorce faceta bo mnie też to kręci :D

Gość gość
:))))))))))))))

Gość gość
Zjeb

Gość gość
Mój zagląda mi w cycki łapie mnie za tyłek . Mówi, że ma na mnie ochote. Pyta się mnie czy ja nie mam na to ochoty. Na razie nie chcę z nim tego robić. Mamy po 20 lat. Sam przyznał się, że jest zboczony