Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*błyskotka*

Polsat, Cyfra +, N czy jeszcze coś innego? Proszę o rady.

Polecane posty

Szukałam w starych tematach ale niczego konkretnego nie znalazłam, więc zakładam temat skierowany do osób, którzy znają się jako tako na tych wszystkich telewizjach :) Muszę wybrać jakąś telewizję, porównywałam oferty i zwróciłam uwagę na Cyfrowy Polsat, głównie ze względu na niską cenę (ok 37 zł czy jakoś tak). Minusem tej całej imprezy jest to, że mając dwa telewizory w obu trzeba oglądać ten sam program, więc niestety w moim przypadku Polsat odpada. Czy jest jakaś telewizja, która umożliwia oglądanie różnych kanałów w dwóch różnych telewizorach? Szukałam na stronie N i Cyfry ale widocznie kiepsko szukam i nie znalazłam tej informacji :( Proszę o \"nieśmianie się\" z mojej niewiedzy, naprawdę nie znam się na tym, gdybym się znała to bym nie pytała :P

błagam Was o pomoc, naprawdę mi na tym zależy :( dodam może jeszcze, że najbardziej interesują mnie kanały sportowe, a Polsatem zainteresowałam się, ponieważ ma transmitować mecze Euro 2008, na tym najbardziej nam zależy. No i dlatego nie wiem co robić :(

Gość dss
zawsze jest tak, ze mozna jednoczesnie ogladac jeden program

mam cyfre+ od lat wielu i sobie chwale . nie ma problemów żadnych - finansowych ani technicznych. bogata i ciekawa oferta. najlepszy pakiet filmowy - na poziomie filmy zarowno fabularne jak i ciekawe dokumenty. wspaniały kanał sportowy. super.

unijny liberał > dzięki za odzew, tylko że mi chodzi właśnie o to rozdzielenie na dwa telewizory lub więcej :) mieszkam w dwupiętrowym domku rodzinnym...

jak mi wiadomo z żadnego z dekoderów powtarzam żadnego nie ma mozliwości odbierania dwóch róznych sygnałow jednocześnie. możesz podłączyc nawet w HD i dziesiec tv ale wszyscy tv-widzowie będą oglądac to samo. wyjściem jest wzmocniony konwerter lub dwa zezujace i szeregowo podlaczone dwa lub o wg życzenia więcej dekoderów. pozdrawiam.

aa wiem o co Ci chodzi.. raczej tak nie mozna, musilabys miec dwa dekodery.. mam taka sama sytucje :)

dzięki, Ginorossi :) Nie wiem co mam teraz zrobić, to mi trochę popsuło plany :) bo nie podoba mi się pomysł z płaceniem dwóch abonamentów miesięcznie...

ja mam na jednym tv dekoder, a na drugim 'normalne' kanały z anteny - TVP 1,2 i polsat, nie jest tak źle, a dwa dekodery to strata kasy, czesto ogladamy wspolnie, ewnetulanie tato na drugim tv meczyk ;)

Gość a ma ktos POLSAT
bo zastanawiam sie powaznie nad kupnem

nie prawda! mozna oglądac na każdym odbiorniku rózne kanały i do tego o różnej polaryzacji. Warunek posiadanie urządzenia rozdzielającego sygnał. Tak mają hotele.