Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Johna

Stopy większe od chłopaka.

Polecane posty

Gość Johna

Ma któraś z was stopy większe od swojego faceta? Ja jestem w takie sytuacji. Czy powinnam się przejmować?

Słuchaj nie masz czym sie przejmować! NIe jestem w takiej sytuacji bo po prostu nie mam chłopaka. A czy jsteś też wyższa od niego? Najważniejsze jest uczucie a nie stopy!

Ee, chyba nie istnieją faceci, którzy byli mniejsi od ludzkich stóp.

Gość kochacie się
jesteście szczęśliwi, układa Wam się? Jeśli tak to przestań wynajdywać sobie głupie problemy:/

Gość Johna
mamy tyle samo wzrostu. Rozmiar buta też wydawało się że ten sam. Ale jak złączyliśmy nogi i zmierzyliśmy dokładnie wyszło, że mam większą. :| mój rozmiar 42. Ciekawa jestem tylko czy jest więcej dziewczyn co mają większą stopę od swojego chłopaka.

Gość szewczyk burczymucha
Turkusowa ma racje. Gdyby istnieli ludzie mniejsi od ludzkich stop to ich stopy (tez ludzkie) nie bylyby mniejsze od nich samych. Nazywa sie to paradoks.

Na pewno jest więcej takich dziewczyn. W ogóle sie nie przejmuj, w końcu co to kogo obchodzi? Najważniejsze, żebyście byli razem szczęsliwi:-)

Gość Johna
czyli spotkałyście się z podobną sytuacją do mojej

powiem Ci tak na 100% nie jesteś jedyną taką dziewczyną! No cholera znajdujesz sobie po prostu na siłę problem y;/

Ja mam podobnej wielkości stopy co stopy mojego męża, choć jestem prawie 20 cm niższa:-p Czyli jest dysproporcja. Nigdy mi to nie przeszkadzało, ani jemu, ani nikomu:-)

Zapewne jest wiele takich par-nie przejmuj sie i nie doluj-chyba tak bardzo Ci to nie przeszkadza i Twojemu chlopakowi takze:)U mnie jest sytuacja rownie komiczna bo moj maz ma rozmiar buta 46 a ja 37-a naleze do osob wysokich 177cm.:)I sie tym w ogle nie przejmuje;)

Gość lucie to majo proplemy
jak tylko nie ma większych piersi to jest ok. :D resztą nie ma się co przejmować :D

Gość ja nie mam wiekszej
stopy niz moj chlopak, ale za to mam nieladne stopy. po prostu meskie:( bo takie szerokie a rozmiar39 - 40

Gość monialaseczka
A ja bardzo lubię dotykać swoją stopą stopy mojego męża. :) Super uczucie jak przesuwam swoją stopą po jego. :) Polecam ale z tego co widzę inni też to praktykują. Chyba wszyscy to lubią :) A nasze rozmiary to 38,5 a on 42.

Gość Jest to niewątpliwie defekt
Normą jest, że kobieta, nawet o tym samym wzroście co mężczyzna zazwyczaj ma drobniejszą stopę. No, ale jak ktos pisał, są ważniejsze problemy :)

Gość kaja____
ja mam rozm buta 42 przy wzroscie 170. wszystkie damskie buty do rozm 41 ;(

Gość Johna
Kaja też masz większe stopy od swojego faceta?

Gość Dorotarara
Fajna dyskusja. Mój facet ma 45 a ja mam 38 hehehe ale nigdy nie sprawdzałam jak wyglądają razem nasze nogi muszę to nadrobić.

Gość Paulinakerafjsg
ja mam 37 a mój chłopak 43 :) Nie widziałam aby jakaś moja koleżanka miała większe stopy od swojego faceta :)