Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

ale mnie wkurzył!!!

Polecane posty

rozmawiałam z facetem na gg, powiedział ze za minutke wraca bo teraz ma telefon, no więc czekałam i nie wrócił do rozmowy. za godzine napisałam mu smsa : szkoda ze tak zwiałeś, ale jak gdzieś wyszedłeś to chociaż mogłeś powiedzieć.. wiem ze pewnie sobie pomyślićie ze sprawa banalna ale mnie to strasznie zdenerwowało, nie lubie takich sytuacji. Najchętniej napisałabym mu jeszcze ze pewnie przeszkodziłam w cudownej randce... ale powstrzymuje sie

a myslisz ze nie mozna przez godzine przez telefon rozmawiac? moze potem poszedl sie wykapac i najzwyczajniej zapomnial o rozmowie na gg. tez tak czasem mam. pohamuj swija zlosc i zazdrosc bo chlopak od ciebie zwieje.

pewnie to ja do niego dzwoniłam i jeśli tak to już nie wróci :P:P:P a poważnie to nie przesadzaj... odpisał coś na eska?

no i w takich wlasnie sytuacjach NIE NALEZY bredzic rzeczy typu 'szkoda, ze tak zwiales', 'przykro mi', 'obraziles sie?', bo to tylko denerwuje czlowieka, ktory moze specjalnie wymigal sie do dalszej rozmowy z toba, nie mowiac wprost 'nie chce mi sie z toba gadac', bo szanuje cie i nie chcial byc niemily. tak ja to widze.

napisał teraz; przecież napisałem ze wychodze, odpisałam mu tylko, ze chyba jakiejś innej bo mi nie.

no to powqrwiaj się dalej bo jeszcze na pewno rozmawia przez ten telefon jeśli to ten sam facecik co do mnie dzwoni :P:P:P no nie przesadzaj kobietooooooooooo... ratunku....związek polega na zaufaniu... pewnie to jakiś luźny związek...

tylko ze on sam ta rozmowe zaczął, a za minute ją przerwał

"a myslisz ze nie mozna przez godzine przez telefon rozmawiac?" a jaki facet godzine przez telefon rozmawia? :D

Gość nie wiem dlaczego...
nie masz mu życzyć udanej randki, ludzie to nie mają za grosz zrozumienia dla innych :P

a znam takich co godzine potrafią rozmawiać :D o meczu o ukochanym filmie i problemach z dziewczyną :D