Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hub

czy Wasze dzieci krzyzuja nozki jak spia na brzuchu???

Polecane posty

Gość zakładam że
Twoje dziecko tak robi i to Cie martwi :-) mój syn od kiedy miał na to wpływ wiecznie spał na brzuchu; a nóżki trzymał wzdłóż z piętkami na zewnątrz i paluszkami do siebie; i to mnie też martwiło; ale teraz chyba ze stópkami u niego o.k.

Gość hub
martwi mnie bo to wczesniak i bardzo sie boje o wszytko! niedlugo chyba zwiaruje ale nie umie inaczej...tak martwi mnie bo czytalam ze to objaw porazenia mozgowego dlatego pytam sie Was bo mzoe inne dzieci tez tak robbia, u neurolga bylam mowi ze oki, ale niektore narzekaja na niegio wiec mzoe powoinnam sie jeszce raz wybrac do innego;/

Gość zakładam że
aaaa to inna \"para kaloszy\"; w tej materii jestem zielona niestety albo w sumie na szczęście; napisze tylko , że mój synek po porodzie był na IOMIE (nieistotne z jakiego powodu) ale miał USG głowy; stwierdzony wylew; jedna pólkula mniejsza druga większa.... i też byłam przeczulona; w wieku 3 m-cy wydawało mi się, że cos nie tak, że jednA rączka ok, druga nie; wybrałam się nie do neurologa (chociaż wizyty u niego też przechodziliśmy niejednokrotnie po urodzeniu) ale do ośrodka rehabilitacji w moim mieście; doświadczeni terapeuci obejrzeli go od stóp do głów; i byłam spokojniejsza; załapał sie na lekki program rehabilitacji i po 2 miesiącach było super;

Gość hub
no moja miala paciorkowca , tez byla w ciezkim stanie dlatego teraz tak bardzo sie o nia boje:( bo naczytalam sie o powiklaniach po tej bakteri

Gość zakładam że
rozumiem, myślę, że martwić to my sie będziemy już zawsze ;-) ale faktycznie więksi fachowcy są na topiku o wcześniakach, bo mój to był trochę naciągany 36tc