Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tak miał

Obawiam się,że moge być w ciąży.

Polecane posty

Gość ktos tak miał

Zawsze zabezpieczalam sie kochając sie z mężem. Tzn, kiedy od juz prawie dochodzi to zakladal gumke. Ale zanim ja założył penetrował mnie bez. Dodam,ze mąż doskonale wie kiedy nadchodzi wytrysk i szybciutko sie wycofuje. Dla tych co zechca na mnie naskoczyc dodam,ze na takie penetrowanie mnie bez gumki zgadzam sie bardzo rzadko. Problem w tym,ze do taiej sytuacji doszlo miesiac temu. Po tygodniu zrobilam test, ktory wyszedl negatywnie. Od kilku dni mam lekka zgage..tzn czuje,ze cos siedzi mi na żołądku. Wiem,ze to nie to samo co mdłości..:) W dodatku w ciagu tygodnia przytylam 5kg i to nie jest efekt objadania lecz..no wlasnie nie wiem.. Czy moge byc w ciazy?

Gość ktos tak miał
Wiem,ze pewnie glupio sie pytam ale zapytam:) Czy ktoras slyszala o takim przypadku zajscia w ciaze?

wlasnie chcialam sie zapytac takze czy kojachajac sie bez gumki do momentu az facet zacznie szczytowac czy mozna zajsc w ciaze??

Tuż przed wytryskiem z penisa wydobywa się preejakulat ale nie wiadomo czy są w nim plemniki czy tez nie. Hmm wystarczy jeden do zaplodnienia. Powtorz test.

Gość a ty juz masz meza
a takich rzeczy nie wiesz :o oczywiscie istnieje szansa zajscia w ciaze, bo w plynie ktory wydziela przed wytryskiem tez sa plemniki

Gość Eliza...
wiesz co jesteś mężatką aż wstyd czytać to co piszesz... to co że mąż wie kiedy dochodzi?? Ale zanim dojdzie to z członka wypływa płyn ejakulacyjny a w nim są plemniki i można zajść w ciążę nie mówił Ci nigdy nikt tego??

Gość ktos tak miał
Duzo pytan - zadnych odpowiedzi..:/ Szkoda.. Jesli ktos mi odpowie czy facet moze nie wyczuc,ze wlasnie na jego penisie jest juz plyn z plemnikami? Glupie te pytania- ale w tej sytuacji chcialabym poznac odpowiedz na ktorekolwiek z moich pytań..

Gość a ty juz masz meza
:o a czy ty nigdy nie dotykalas go reka? i nie widzialas ze z czlonka wylatuje bezbarwny plyn:o

Gość Eliza...
oczywiście że może nie wyczuć bo tego są takie kropelki i tego się nie czuje

Gość Eliza...
a ty juz masz meza--> brawo!!! aż mi się chce śmiać z tej mężatki... Punkt dla Ciebie:classic_cool:

Gość ktos tak miał
Dziewczyny - napisze wprost - on mial naprawde suchego penisa..zadnego plynu..dlatego pytam. Nie robcie ze mnie idiotki..

Nie wyczuje bo tego jest baardzo malo. Uwazam ze jest szansa zajscia w ten sposob w ciaze. Powtorz test, albo idz do lekarza i sprawdz.

Gość Eliza...
a poza tym zwykły test nie wykryje Ci po tyg ciąży

Gość a ty juz masz meza
cos mi tu zalatuje niedoswiadczona dziewczynka a nie mezatka

Autorka napisala ze miesiac temu byla taka grozna sytuacja, wiec mysle ze jak teraz powtorzy test to bedzie on w miarewiarygodny:-)

Gość Eliza...
po od zapłodnienia do zagnieżdżenia się jajeczka w macicy mija ok 10 dni i dopiero wtedy zaczyna być wytwarzany hormon dzięki któremu test wykrywa ciążę...

Gość a ty juz masz meza
alez ty juz nia jestes. i nie chce cie obrazic ale takie rzeczy kobieta powinna wiedziec :o

Gość Eliza...
no teraz to już tak ale nie tydzień po stosunku... :o

Gość Eliza...
a co do tej zgagi to nie pojawia się przeważnie tak wcześnie, tym bardziej te kg aczkolwiek każda kobieta inaczej przechodzi ciążę i być może u Ciebie właśnie takie są objawy...

Gość ktos tak miał
"cos mi tu zalatuje niedoswiadczona dziewczynka a nie mezatka" ślicznie dziekuje za ocenę!:/ Pytalam czy znacie takie przypadki? Myślalam,ze kiedy wiem,ze nie ma na penisie nasienia ani zadnego plynu wtedy moge czuc sie bezpieczna. Jutro kupie test i zrobie go ponownie.

zwiazku z tym co tu piszecie powiedzcie mi cos na to: chcialam sie zapytac czy jezeli kochalam sie z facetem bez gumki do momentu nzi zaczal szczytowac nawet i predzej a potem juz zakladal gumke czy mozna zajsc w ciaze?? w sumie biore pigulki antykoncepcyjne syndi 35 tylko ze ostatnio zapomnialam o jednej i po 24 h zjadlam 2 naraz i w sumie skutecznosc antykoncepcyjna pigulek byla oslabiona wiec teraz nie wiem;/ bardzo prosze o rade jak najszybciej

Gość przyszla_mama
Hm... wydaje mi sie ze najlepiej zrobisz jesli pojdziesz na badanie. Nie bedziesz miala watpliwosci. JA nie slyszalam o takim przypadku zajscia w ciaze. Ja aktualnie spodziewam sie dziecka..ale my z mezem nigdy nie zabezpieczalismy sie i to bylo swiadomie planowane. Chociaz mam 37 lat a on 26:) mysle ze do tego oboje dojrzelismy. 3mam kciuki!! Jesli mimo wszystko tak sie zdarzy ze bedziesz spodziewac sie dzidziusia to wierze ze sobie poradzisz!!

Ja znam, jest bardzo duzo kobiet ktore zachodza w ciaze poprzez stosunek przerywany.Poszukaj, tu na forum jest pelno takich tematow.

Gość Eliza...
zaklopotana nie raczej nie powinnas byc w ciązy...

Gość ktos tak miał
Czyli nudności i dodatkowe kg pojawiaja sie duzo pożniej? Po miesiacu nie ma zadnego dodatkowego kg? Moze wiecej juz nie bede pytac bo tu same jakies agresywne albo mega doswiadczone baby siedza i na zwykle pytanie reagują śmiechem i drwiną..

Gość ale ten plyn jest prawie
od poczatku stymulacji

Gość Eliza...
ja też znam mase takich przypadków zajścia w ciążę takim sposobem jak opisała autorka...

Zaklopotana mysle ze raczej nie zaszlas w ciaze. Bierzesz pigulki,tylko ze zapomnialas.Ale zmiescilas sie w tych 12godz??

eliza: nawet gdy zapomnialam o tej tabletce chcoiaz na opakowaniu pisalo ze przez 7 tygodni powinnam sie tez zabezpieczac prezerwatywa a nie robilismy tak po 5 dniach??