Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tak miał

Obawiam się,że moge być w ciąży.

Polecane posty

Gość Eliza...
no a mi ten spóźniający zaniepokoił, i częste siusianie i zmęczenie tak jak wcześniej pisałam, non stop bym spała na początku aczkolwiek tak bardzo nie chciałam być że wyparłam wszelką myśl o ciąży i wmawiałam sobie że te negatywne testy i brak okresu to zaburzenia hormonalne.. słodka naiwności :D

Gość Eliza...
Jasne wyśpij się dziewczyno i rób jutro test i daj no mi tu znać co i jak :) Dobranoc ;)

Ktos tak miał, to mysle ze to fałszywy alarm, nie jetes moim zdaniem w ciazy. Pozdrawiam. I ja zmykam do łóżeczka, bo dzidzi w brzuszku tez musi sie wyspac. Pozdro papa 🌻

Gość wera222
Hej dziewczyny. Ja mam \"objawy\" podobne do Elizy. Jeżeli jestem w ciąży to dopiero byłby jakiś II tydzień, chce mi się spać, mam nudności (ale nieregularnie) pobolewa mnie głowa. Ale nie mam żadnych zmian w piersiach, do wc tez nie ganiam. Test quick view negatywny ale do miesiączki jeszcze co najmniej tydzień. Nie planowałam jeszcze dzidzi, ale liczę się z tym, mąż też. No nic chyba bede musiala poczekać jeszcze tydzień co najmniej. pozdrawiam wszystkie. fajnie ze jest takie forum

cześć, tak to jest, że jak boisz sie ciązy to możesz sobie wmawiać pewne objawy - poświadomie. ja równiez mam podobne objawy- senność, częste siusianie, ból sutków, piersi wdają mi się cięzsze. tylko ze my z mężem własnie zaczeliśmy starć się o dziecko. do miesiączki jeszcze jakies 6 dni... oby jej nie było

Gość Bac24
zapraszam na nowe przeniesione forum ciąża, www.twojaciaza.nmj.pl

Gość ktos tak miał
Nie moglam w pracy wysiedziec. Bylam caly czas rozdrazniona. Dobrze,ze odwolali dzisiejsza konferencje - mialam czas by wskoczyc do apteki i... zrobiłam test i .... FAŁSZYWY ALARM..!! kamien spadl mi z serca..a moze i nie?:) Pozdrwiam Was cieplutko..

Gość upupupupupupupupupu
up

Nadziejamyszki, wiesz, ja miałam takie same objawy, więc jesli poczekasz do miesiaczki to nic sie nie stanie, ale test działa juz po 7 dniach od zapłodnienia, wiec mozesz sobie go zroic nawet teraz, tylko najlepiej rano, wtedy najwieksze jest stezenie hormonu hcg w organizmie odpowiedzialnego za ciaze. Mam nadzieje że skoro starasz sie o dzidzi to pojawią sie te dwie kreseczki. Pozdrawiam.