Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

editt

PROSZE O PORADĘ

Polecane posty

Kilka dni temu dostałam list od kochanki męża ze mają 6 letniego syna i ona chce aby uznał to dziecko i chce pieniędzy. Chce wziąśc z nim rozwód bo to chyba jedyne sensowne rozwiązanie żyjemy na gospodartwie moich rodziców któro jest przepisane na mnie z mężem jako współwłasność mamy jedno pole. Mam pytanie czy jeśli złoże sprawę o rozwód a ona o uznanie przez niego ojcostwa to czy ja nie będę obciążona jego długami względem tej kobiety? i czy jesli mam przepisaną gospodarkę na siebie to czy moge go podać o alimenty? I ostatnia rzecz która mnie nurtuje to czy przepisac na siebie to pole czy zostawic mu bo nie bedzie mial niby z czego płacić też mnie na dwójkę naszych dzieci? Czy on może sie wypierac ojcostwa czy wtedy sąd skaże badania na ojcostwo za które ja będę musiała zapłacic (mąż nie bedzie chciał płacic) i bede musiala wyłożyć ze swojej kieszeni która mimo majątku na papierze jest pusta.

Juz dzis zakladalas ten sam topic-tam Ci odpisali wiec po co znowu zasmiecasz forum?

bylam u prawnika powiedzial ze kochanka ma prawo do wszystkiego co moje

Gość nie ma prawa ta kobieta do
wszystkiego co twoje ! Bo to nie ty masz z nią dziecko tylko mąż... i przestańcie mącić .