Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dameza

//////jak zainstalować faceta ?????????

Polecane posty

Gość cccc4
A co sie bedziesz meczyc!Oddaj producentowi jako towar malo uzyteczny!

opcja trójkat nie działa z niektórymi typami "Faceta" jego program sam to odrzuca:P dodatki mozna sciagac emulem albo innym prog do torrentów gorzej jest z sejwowaniem, opcja czasem nie działa i tracimy pliki...:( mysle ze z kontem bedzie najtrudniej....hmm

dodatki możesz ściągać z for o mężczyznach. niestety większość ciekawych jest płatna dlatego szukaj takich z cracked w nazwie archiwum :) jeśli jakieś dodatki wymagają zastąpienia starych wersji zrób kopię zapasową tych starych na wypadek gdybyś nie była zadowolona :P sejwujesz otwierając wiersz poleceń i wpisując save . kod na pieniądze (uwaga, często występują skutki uboczne) - klapaucius, rosebud lub motherlode (zależnie od wersji faceta):classic_cool:

Gość za dużo danych

Gość andzia8980808
jak by mi sie ten program wieszał to bym skorzystała z rękojmi w ramach odpowiedzialności za aplikacje tesciowa-wychowanie synka, albo wlączyła aplikacje pseudomaz \"kochanek\"

> Vanity Fair >opcja trójkat nie działa z niektórymi typami "Faceta" jego program sam >to odrzuca pewnie problemy z oprogramowaniem. wyłącz faceta i przestaw zworki na pozycję 'clear cmos' na dwie-trzy sekundy. w instrukcji powinno być zdjęcie z umiejscowieniem zworek :P

ale na forach dla mezczyzn głownymi dodatkiami sa kobiety...a wersje płatne maja xxx w nazwie jak sie uchronic pzed takimi zonkami...?:P

Gość wygrałam.............
i zawsze możesz go spakować do win RARa :D

W mojej instrukcji napisano ze jak program "Facet" odrzuca trójkaty to tak musi być...no i napisali ze w takim przypadku lepiej pozostac przy starej opcji:P

Gość ZWłASZCZA
a mój coś się zawiesza, szczególnie po 3 razie :D

Vanity Fair w takim razie musisz ściągnąć emulator faceta i na nim najpierw wypróbować dodatki ;) i uważaj bo niektóre są przeznaczone tylko dla określonej wersji. znana jest historia pani Janiny z Kalisza. pani Janina zainstalowała pliki z archiwum zmywaniegarów.7z przeznaczoną tylko dla wersji 1.05 podczas gdy pani Janina zakupiła faceta w wersji 1.2 który jest na innym chipie niż starsze urządzenia. w konsekwencji facet zamiast zmywać gary zaczął wydawać dolary :/

Gość flamenko
jak sformatować faceta?

Jem garlic Hmmm....emulator faceta to ciekawe...to taka jakby wersja ćwiczeniowa:P nie no ja zainstaluje na poczatek takie podstawowe dodatki tylko w instrukcji napisali na czerwono ze czesto jest problem z aplikacja "Wiernośc" czasem chwilowo a czsem permanentnie sie odinstalowuje A wersje to nie wiem jaka mam bo ta nazwa sie zatarła...

jeśli zamiast wersji jest napis "Strictly confidental. Not for resale." to masz przedpremierową wersję i mogą być pewne ograniczenia lub problemy ze stabilnością niektórych aplikacji.

Gość ZWłASZCZA
serwis ? ale to piracka wersja ;)

Gość jaki macie wygaszacz

nie chyba nie ja mam taki napis: "This Version is subjected to change according to owner's mood":) przedpremierówki na pewno nie wzięłam...

generalnie nie polecam korzystać z piratów. kiedyś miałem kobietę na pirackim sofcie a po powrocie z pracy (nie wyłączałem jej jak wychodziłem) pewnego razu zastałem razem z nią innych facetów (też piratów) :/ jak cię nie stać to kup używkę z allegro :P

Piracka to już gorzej .... moze jakis hacker tu pomoze:P wygaszacz jaki mam? -->cieszacy oko, najbardziej moje:)

Gość ZWłASZCZA
może powinnam zrobić coś ze sterownikami ? :d

Gość dameza
idę spać, procesory mi siadają , jutro biorę się za instalacje :D dzięki za rady i wsparcie . dobranoc :)

Ze sterownikami albo od nowa zainstalować...? jem czosnek ---> bo trzeba wyłączac jak sie wychodzi ja włączam tryb czuwania, blokuje niektóre istotne funkcje... a pirat pirata wytropi:P

Nie rozumiem idei powstania tego topiku. Powstało juz tyle topików że każdy facet to świnia więc po co sobie instalować świnię ? Nie lepsza byłaby jakaś hodowla ? :P :classic_cool:

Gość polecam też
często używać F5

Gość plumkotka
:)

Gość muisz być dziewicą
inaczej w przypadku instalacji wystąpi "system error" :D