Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jar_73

Prosze o pomoc w poprawnym zrozumieniu sygnalow od Kobiety ktora Kocham

Polecane posty

Mamy ze soba romans trwajacy 2 lata, teraz stoimy przed decyzja co dalej rozpadaja sie nasze malzenstwa, u mnie trwaly dluzej przygotowania do tego momentu, zaczynam \"wyprzedzac\" w posunieciach i dostaje informacje ze to koniec miedzy nami, bo za dlugo czekala i niewidzimy sie 6tyg, potem ja przyszedlem byla cala roztrzesiona, plakala mowiac ze juz nic nie bedzie, potem calowala, potem ze niewierzy a na koniec ze kocha, poprosila o czas do srody, przyszedlem niespodziewanie i uslyszalem tekst ze jestem nienormalny - byla tak przestraszona moja obecnoscia ze uslyszalem ze maz do niej przyjedzie zaraz, zebym sobie poszedl, ja mowie ok niech sie wyjasni, poczekam i tu pojawia sie jakis straszny lek, strach nie wiem przedczym, bo ponoc wie o mnie, zaczyna szybko mowic, ze mnie nie kocha, nie wierzy - chce splawic z mieszkania, wychodze i nie chcialo mi sie sprawdzac czy faktycznie zaraz przyjedzie, mial to wiem ale pozniej, potem dostaje informacje ze siedzi i czyta odemnie meile i ryczy wpatrzona przez pol godziny w ekran i odcina wszelki kontakt, zmiana tel, gg, nie odpisuje na meile, co o tym sadzicie czy to proba dla mnie czy wywiaze sie z slow ktore mowilem ze sie uwolnie od zony, czy strach przed mezem i rozwiazaniami fin/emocjonalnymi?? pzdr J

Gość ni z gruszki ni w oko
Nikt Ci tu nie pomoże, bo nikt tak naprawdę nie może wiedzieć co siedzie w jej głowie. Jedynie ona to wie i jeśli chcesz się dowiedzieć, to nie ma innej rady, jak poważnie z nią porozmawiać i wydusić z niej to. Może wystraszyła się zmian, niepewnego jutra, całego zamieszania, które nastąpi, a może od początku nie traktowała Waszej umowy poważnie. Tylko ona to wie.

A w czym Ci tu pomagać? Przecież sytuacja jest w miarę jasna - romans był cudowny dokąd był romansem. Teraz, kiedy przyszło do poważnych decyzji i ewentualnego palenia mostów, okazuje się, że ona wcale nie jest tak zaangażowana, jak myślisz. Zdradzając zawsze ma się dwie opcje - jedna jest do miłosnych uniesień i seksualnych igraszek a druga do gotowania obiadów czy naprawiania kranów i to ludzi w tym kręci. Kiedy trzeba porzucić tę drugą, mniej atrakcyjną opcję, zaczynają się wątpliwości. Bo do pieprzenia zawsze można sobie kogoś znaleźć, ale o drugiego zapatrzonego w nas męzulka, który będzie zarabiał na nas kasę/drugą zapatrzoną w nas żonę, co to nam będzie prać skarpetki wcale nie tak łatwo. PS. Bez względu na rozwój sytuacji z kochanką, odejdź od żony - tak jest uczciwiej i kiedyś rano, przy goleniu będziesz z nieco mniejszym wstrętem patrzył w lustro.

Panna wymiękła. Był romans - było OK. Teraz zmuszona zostaje do podjęcia decyzji, której tak na[prawdę podjąć nie chce. Nie liczyłabym na wpsólna przyszość.

Gość gra gitara
Innymi słowy wystawiła Cie do wiatru aka zrobiła w bambuko :classic_cool:🖐️

Gość rodzina to rodzina
na pewno Cie kocha ale chce to stłumic,miałam podobnie...

=> Jako Facet - zrobilem to i nie wazne jak bedzie dalej nie zaluje, co dalej zobaczymy, moze bambuko, hm a moze ...

Gość jakos ci sie ulozy

Gość Tom_Wroclaw
Zostaw ja kobieta moze miec poprzewracane we lbie. Co innego sie bzykac a co innego podejmowac dojrzale zyciowe decyzje. Zajmij sie soba swoim zyciem tym co dla Ciebie wazne i nie skacz kolo niej. Jesli ona Cie kocha jesli chce byc z Toba to ma Cie do cholery SZANOWAC a nie robic sobie z Ciebie ZABAWKE.

Przejdźcie na system dwójkowy a komunikację realizujcie przy pomocy lamp sygnałowych. Z pewnością wtedy wszysto sie wyjaśni :classic_cool:

Tom - thx ja jeszcze patrze nieobiektywnie, stad watpliwosci i ten watek. . . ale dokladnie jezeli byc Zabawka to na luzie... pozdrawiam J