Alex_Kovu 0 Napisano Marzec 27, 2008 W ostatni dzień nie płodny uprawiłam z moim chłpoakiem petting w pozycji 69. obawiam sie jednak że sperma mogł znalex się na jego palcach po czym zrobił mi palcówkę . dziś mija 6 dni. czuje kłucie w pod brzuszu czy to może być tylko owulacja i nie jestem w ciązy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna ciekawa Napisano Marzec 27, 2008 kup test ciazowy po 6 dniach wynik powinien byc prawidłowy juz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla zabawy nie mam nicka Napisano Marzec 27, 2008 W ciąży raczej nie będziesz. A co do wypowiedzi powyżej to jest ona błędna. Test wykrywa nawet już 6-cio dniową ciążę. Czyli wynik jest prawidłowy 6 dni po zapłodnieniu a nie po stosunku. Bo do zapłodnienia może dojść później, nawet 2 dni później... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaja11223 Napisano Marzec 27, 2008 nie no co ty w ciąży nie jesteś , chyba ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
może być 0 Napisano Marzec 27, 2008 petting w pozycji 69? zacofana jestem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach