Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linka20

Blond

Polecane posty

Gość Linka20

Mam pytanie chciałabym przeprowadzic dekoloryzację w domu naturalnego koloru włosów (jestem szatynką) produktem loreala a następnie nał,żyć farbę garniera 111 super jasny popielaty blond. czy można tak zrobic jaki efekt uzyskam czy nie wypadną mi włosy

Gość czy nie wypadną mi włosy
he he..... chyba zalezy jak to zrobisz :D z dekoloryzatorem łatwo przesadzić jak ktoś nie ma wprawy..... moje włosy po takim zabiegu po prostu sie pokruszyły.... niestety jesli chodzi o blond, wolę oddać się w ręce fryzjera :P

Gość wiecie co dziewczyny
po co chcesz robic dekoloryzację skoro masz naturalny kolor ? Garnier Nutrisse od numeru 100 to farby superrozjaśniające, mają 11 % wodę utlenioną i rozjaśniają włosy nawet ciemny blond i jasny brąz, uzywam je od 5 lat i jestem zadowolona wystarczy sama farba Garnier, dekoloryzacja spali Ci włosy

Gość wiecie co dziewczyny
mam naturalny kolor włosów ciemny blond/jqasny brąz i wychodzi mi nienaganny blond bez odcienia rudości czy żółci nakładasz farbę na 25-30 minut, spłukujesz, potem nakładasz balsam zamykający łuski włosa ja do farby zawsze dodaję jeszcze łyżkę oliwy z oliwek by nie przesuszała włosów a odżywkę po farbowaniu staram sie trzymac maksymalnie długo na włosach, kieydś trzymałam ją cały dzien, teraz nie chce mi sie chodzic z mokrą głową wiec trzymam ją na głowie około godziny do odżywiania włosów farbowanych polecam Henna Wax Treatment z apteki (ok 16 zł) zapobiega wypadaniu włosów pomaga przy łysieniu jest zalecana nawet osobom po chemioterapii

Gość Linka20
Dziękuję za odpowiedź. Nad dekoloryzacją zastanawiałam siegdyż boję sie efektu żółtka ale skoro uwarzasz, że 111 można bez problemu nałożyć i da dobry efekt spróbuję w końcu włosy jak trawa dorosną. Buziaki