Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Linka20

Blond

Polecane posty

Go艣膰 Linka20

Mam pytanie chcia艂abym przeprowadzic dekoloryzacj臋 w domu naturalnego koloru w艂os贸w (jestem szatynk膮) produktem loreala a nast臋pnie na艂,偶y膰 farb臋 garniera 111 super jasny popielaty blond. czy mo偶na tak zrobic jaki efekt uzyskam czy nie wypadn膮 mi w艂osy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czy nie wypadn膮 mi w艂osy
he he..... chyba zalezy jak to zrobisz :D z dekoloryzatorem 艂atwo przesadzi膰 jak kto艣 nie ma wprawy..... moje w艂osy po takim zabiegu po prostu sie pokruszy艂y.... niestety jesli chodzi o blond, wol臋 odda膰 si臋 w r臋ce fryzjera :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie co dziewczyny
po co chcesz robic dekoloryzacj臋 skoro masz naturalny kolor ? Garnier Nutrisse od numeru 100 to farby superrozja艣niaj膮ce, maj膮 11 % wod臋 utlenion膮 i rozja艣niaj膮 w艂osy nawet ciemny blond i jasny br膮z, uzywam je od 5 lat i jestem zadowolona wystarczy sama farba Garnier, dekoloryzacja spali Ci w艂osy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie co dziewczyny
mam naturalny kolor w艂os贸w ciemny blond/jqasny br膮z i wychodzi mi nienaganny blond bez odcienia rudo艣ci czy 偶贸艂ci nak艂adasz farb臋 na 25-30 minut, sp艂ukujesz, potem nak艂adasz balsam zamykaj膮cy 艂uski w艂osa ja do farby zawsze dodaj臋 jeszcze 艂y偶k臋 oliwy z oliwek by nie przesusza艂a w艂os贸w a od偶ywk臋 po farbowaniu staram sie trzymac maksymalnie d艂ugo na w艂osach, kieyd艣 trzyma艂am j膮 ca艂y dzien, teraz nie chce mi sie chodzic z mokr膮 g艂ow膮 wiec trzymam j膮 na g艂owie oko艂o godziny do od偶ywiania w艂os贸w farbowanych polecam Henna Wax Treatment z apteki (ok 16 z艂) zapobiega wypadaniu w艂os贸w pomaga przy 艂ysieniu jest zalecana nawet osobom po chemioterapii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Linka20
Dzi臋kuj臋 za odpowied藕. Nad dekoloryzacj膮 zastanawia艂am siegdy偶 boj臋 sie efektu 偶贸艂tka ale skoro uwarzasz, 偶e 111 mo偶na bez problemu na艂o偶y膰 i da dobry efekt spr贸buj臋 w ko艅cu w艂osy jak trawa dorosn膮. Buziaki

Udost臋pnij ten post