Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaka

jaki zapach na lato polecicie???

Polecane posty

Gość ajajaka

NO WLASNIE ROBI SIE CIEPLO SZUKAM CZEGOS CO IDEALNIE NADA SIE NA LATO ALE NIE JEST TO OKLEPANY ZAPACH CO MI MOZECIE DORADZIC Z GORY DZIEKUJE DZIEWCZYNY

Gość ajajaka
dziekuje za kazda podpowiedz moze cos z kategori swiezszej raczej nie kwiatowe a bardziej owocowo swieze

Gość polecam....
O de Lancome bardzo fajny cytrusowy zapach, idealny na lato i jeszcze Energizing Fragrance Eau Aromatique, SHISEIDO

Gość polecam....
czego uzywaja kurewki?

Gość ajajaka
no to juz teraz jest w czym wtbierac dziekuje za proozycje i nierozumiem czego uzywaja kurewki ktos napisal ?

Gość ajajaka
ja tez nieznam zapachow escady zqdnej ale moze warto powachac ??

tylko nie wiem czy już beda, bo zawsze wychodza na lato, moze juz są. wogole w seforach i takich tam rzadko mozna to spotkac.

jeszcze ARMANI-CODE-ale troche mocne-ja lubię np. swierze,lekkie zapachy

Gość ajajaka
kasia 111 ja tez lubie swieze lekkie zapachy a code to za ciezki jak dla mnie potrezbuje czegos leciutkiego i subtelnego

a jaka ta escada bo teraz na allegro patrzyłam jest ich troche,jest moon sparkle,jest into the bloom,pacific paradise??

no to trzeba sobie wszystkie wywachac z tej serii. wszystkie fajne dosc, kazdemy cos innego przypasuje.

ja mam narazie armaniego "diamonds"-swierzy i lekki zapach.ale juz sie konczy wiec trzeba bedzie coś kupic.

davidoff cool water tez swiezutki, ja mialam na zime, ale dlatego, ze nie moge ciezkich perfum miec bo mnie glowa zaraz boli.

Gość ajajaka
wiecie podziwiam was ze tak znacie sie na tych wszystkich nazwach zapachach bo jak jak gdzies ide to nieiwme w czym wybierac bo tak duzo tego jest a niektore to takie smierdzile ze nawet mojej babci bym ich nie dala :)

Gość słodziutka kasieńkaaaa
Escada ma przeważająco słodkie,oranżadkowe zapachy. Co rok specjalnie na lato wypuszcza jakiś zapach. Duży wybór Escady ma Douglas.

najlepiej do jakiejs dobrej perfumerii iść zapytać i ci doradzą .tak jak napisała poprzedniczka -wywąchąć i coś wybrać-chyba to najlepszy sposób-bo kazdy osoba ma inny gust

Gość polecam....
najlepiej to iść do perfumerii i powiedzieć jakiego typu zapach cię interesuje, tam wybiora ci kilka i potem chodź i perfumuj sie po kolei tak żebyś cały dzien pachniała, jeden zapach na jeden dzien ,wtedy najlepiej zobaczysz co Ci pasuje, co cię drazni, bo zapachy maja kilka nut, które rozwijaja się stopniowo i coś co na początku ci się spodoba po kilku godzinach może okazać się bardzo uciążliwe...

Gość ajajaka
dzieki za fajne rady ale czasem w sumie zo zawsze mam tak ze niemoge skonczyc jednej buteleczki bo juz mi sie nudzi i ciagle szukam czego takiego wiecie w czym sie czuj ejak w drugiej skorze ale chyba takiego nie wynaleziono jeszcze :)))

Ja mam właśnie" Moon Sparkle" Escady Kwiatowoowocowy-przewaga owoców-wyczuwalna truskawka,jaśmin nawet jabłko. Dobrze się czuje w tym zapachu taki optymistyczny i wesoły jest. W sam raz na wiosnę i lato. :-)

davidoof--tez ma piękne zapachy.Ja kupilam facetowi jak byłam w niemczech davidoff "silver shadow" eh tam to perfumy są o wiele tańsze!!

Te Escady? Tak to chyba propozycja na nadchodzące lato.

Gość ajajaka
oo truskawaka to brzmi ciekawie jeszce takiego zapachu niemialam a co w nim jest wyczuwalne to po godzinie jak zapach sie juz ulozy?? czuc nadal te truskawke ? a moze cos jest z cytryna albo z malinowym zapachem albo grejfrut tylko chodzi mi o to zeby te owoce byly dlugo wyczuwalne a nie tylko na poczatku znacie jakies takie zapachy ?? ale sie owocowo robi mniam

ja kiedys dostałam perfumy chanel! błełeeee. FUJ!! zapach jak dla starych bab