Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajaka

jaki zapach na lato polecicie???

Polecane posty

Gość natalia199367
nigdy nie wie jaka wybrac pomocy

versace bright crystal christian dior j'adore z tanszych wersji perceive ,little black dress, i incandessence z avonu

Gość Franek82
Ja w lecie używam "Light Blue" Dolce & Gabbana, a na wieczory bez względu na porę roku "Obsession Night" Calvina Kleina

Gość gość
Na 1 stronce dziewczyny pisały, że Chanell to "śmierdziele" :-). Ja też tak uważam. Moja siostra jest 15 lat ode mnie młodsza i zachwyca się Coco Madmoiselle,dla mnie jest nie do zniesienia. Znacznie bardziej lubię jak się poperfumuje Pumą Jamajka. Ale Chanell to "pikuś" w porównaniu z "Shalimar" (Guerlaina chyba), ten to dopiero jest śmierdziel ! Z letnich zapachów to uwielbiam Green Tea E. Arden, a z Chanell to najlepsze są torebki:-).

Gość Teresa z Kalkuty3
ejjj,dziewcuhy,autorka pyta o lekkie zapachy na LATO... a wy ty wyjezdzacie z mocnym smierdzidlem, pizmowym INkadnesse...albo slodkim vaniliowym na jesienne wieczory Liltle dres..???? Lato?-TYLKO PUMA.

Gość gość
Warto spróbować Indian Summer. Piękny,subtelny, świeży zapach. Na galeriazapachow.pl jest on w atrakcyjnej cenie. Naprawdę warto :-)

Gość gość
Bardzo fajna jest E.Arden - green tea, Coll Water Davidoffa no i Puma, wąchałam ostatnio w Rossmanie. A perfum Chanell nie cierpię, ani allure, ani chance, ani Chanell no.5 co jest chyba najgorszym śmierdzielem od Chanell i podobna do niej Coco Madmoisell. Z Chanell to podobają mi się ubrania i torebki, perfumy - nie. Ale chyba szczytem śmierdzieli jest Shalimar Guerlaina. Najlepiej, nawet jak wam się podoba jakiś zapach, to naprawdę kupcie sobie próbkę i poperfumujcie się i "noście" zapach cały dzień. Zapach ten połączy się z zapachem waszej skóry i stopniowo będzie rozwijał swoje nuty zapachowe i wtedy będziecie wiedziały, czy naprawdę się wam ppodoba.Miałam kiedyś taki przypadek, koleżanka miała obłędne perfumy, no - pachniała cudnie, zapytałam jakie to, podała mi nazwę, ale też dała próbkę, niestety, na mojej skórze był to niewypał...

Gość gość
Czy są jakieś perfumy, które mają zapach zbliżony do zapachu prawdziwych róż ? Będę wdzięczna za podpowiedź.

Gość Ugza
na pewno z domieszką. ja takie znalazłam na na Perfumy Inspirowane - mają trwałe zapachy, ładne i w dobrych cenach. Także można potestować.

Witam ja polecam długo utrzymujący się, naturalny olejek Afra. Nie tylko pięknie pachnie ale również doskonale nawilża skórę. W upalne dni sprawdza się rewelacyjnie.