Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isfahaan

Dlaczego kobiety lubią Arabów? D

Polecane posty

Gość araby to brudasy
i myślę tak pomimo tego ze wakacje spędzam właśnie w Egipcie;)

Gość pikipiki
może chodzi o 20-25 centymetrów? :)))

artykulik wesoły:) podoba mi się:D dodam że należy rozróżniać Arabów zeuropeizowanych i Arabów saute, bo różnice są znaczne.

Gość a ja mysle tak
ja z checia np.przelecialbym arabke mulatke azjatke ktora by byla ladna i to jest normalne to co jest rzadkie jest bardziej pozadane. dlatego faceci wola blondynki bo jest ich mniej dziala to w obie strony obojetnie czy to facet czy kobieta. co nie zmienia faktu ze w.k.u.r.w.i.a mnie jak pomysle ze polki daja dupy araba :D

Gość zielonaangina
niektore Polki sa strasznie naiwne... zapominaja o roznicach kulturowych i patrza tylko na oliwkowa skore i szerokie spodnie... :))) a pozniej bach! w twarz! i znowu! i znowu :) of koz jak sie juz zwiaza z Arabem ;)

Gość kikififi
a ja nie lubie arabów i wcale mi sie nie podobaja sa ochydni, a ten na zdjeciu paskuda .

Gość boskanioska
ja lubie Arabow... ;))) kiedy kupuje kebaba :D ale niewolnica nie zamierzam byc

Gość bavarka
a z iloma mieliscie do czynienia? ja mieszkam za granica i oni tez sa rozni! a co ? Polakow brudasow to niby nie ma? owszem widuje turczynki ktore o wychowaniu dzieci naprawde niewiele wiedza i te male psoty tylko smietniki wywracaja na ulicach ale znam tez osobiscie takich co studia pokonczyli, pracuja w bankach itp i na gruncie towarzyskim sa bardzo ok. pewnie ze znajda sie i tacy co sa oszustami ale czy u nas sie nie znajda? moze za bardzo mamy te stereotypy zakorzenione ze po takich tylko niewolnictwa i lania w pysk sie mozna spodziewac? a- wypowiadam sie o tych co zyja,mieszkaja pracuja w Niemczech, ale znam tez takich co tu sie tylkoksztalca a rodziny w Ankarze czy Istambule-nie sa lepsi ani gorsi, tacy ludzie jak my choc kultura odmienna.

Gość antyfonnn
bo Polki są łatwe, a najłatwiejsze a) zagranicą b) na wakacjach :P

Gość gość
Dla mnie Arabowie są obleśni z wyglądu. To juz wole murzynow:o

Gość arab kebab
bo pachna jak kebab, glodne polki leca na to

Gość kolarowa
dobre z tą minetą, mi to by nawet odpowiadało, bo nie lubię przytulania, głaskania, dotykania, szybki,czysty seks jest najlepszy, nie słyszałam, ze arabowie taki preferują.. hmm..

Gość yazzinaa
rozmarzyłam się czytając o tych minetkach ;)

Gość misiaczkowamisia
Arabowie som SEXY :D :D :D

Gość dinxdinx
Czy są tu w ogóle jakieś kobiety?

Gość ARABKOFILKA
NIE MA LEPSZYCH KOCHANKÓW OD ARABÓW :)

Mnie bardziej interesuje dlaczego NIEKTÓRE kobiety lubią Arabów czy Turków? Dla mnie jest to niezrozumiałe:O :P:P

Gość bo-są
prawdziwymi mężczyznami, przynajmniej na początku

Gość pokemonekjeden
:)))

Gość wikipedia_pl
Arabowie (arab.: عرب `Arab, w pierwotnym znaczeniu: "koczownicy") – grupa ludów pochodzenia semickiego zamieszkująca od czasów starożytnych Półwysep Arabski. Większość Arabów to ludzie biali, choć w Afryce spotkać też można Arabów o negroidalnym wyglądzie. Pierwsze wzmianki o Arabach pojawiają się w Biblii już ok. 1000 p.n.e, a w kronikach asyryjskich ok. VII wieku p.n.e. – przez ok. 1600 lat zamieszkiwali głównie rejon Półwyspu Arabskiego aby w VII wieku n.e. rozpocząć ekspansję i zmieszać się z ludnością mieszkającą na zajętych przez nich terenach, która uległa w znacznej części arabizacji. Najczęstszym wyznaniem wśród Arabów jest islam sunnicki, ale jest również wielu szyitów (głównie w Iraku, Jemenie, Syrii i Libanie) oraz chrześcijan (głównie w Libanie, Syrii i Egipcie). Często uznaje się Arabów nie za jeden naród, ale za wspólnotę kulturową. Pogląd ten jest spowodowany tym, że większość Arabów jest potomkami ludów podbitych w trakcie arabskich podbojów (m.in. Aramejczyków, Egipcjan, Wandalów, Berberów, zhellenizowanych mieszkańców Bliskiego Wschodu i zromanizowanych mieszkańców północnej Afryki). Krajami i terytoriami zdominowanymi przez ludność arabską są: Maroko, Mauretania, Sahara Zachodnia, Algieria, Tunezja, Libia, Egipt, Sudan, Arabia Saudyjska, Palestyna (Zachodni Brzeg i Strefa Gazy), Jordania, Liban, Syria, Irak, Kuwejt, Jemen, Katar, Bahrajn, Zjednoczone Emiraty Arabskie oraz Oman. Ocenia się, że obecnie żyje na świecie około 200 milionów Arabów, z czego najwięcej w Egipcie (66,8 miliona w 2001 roku). Duża emigracja arabska istnieje w Stanach Zjednoczonych, Wielkiej Brytanii i Francji Wśród Arabów istnieje podział na fellahów (ludność osiadłą) i beduinów (koczowników). Grupy te różnią się między sobą nie tylko stylem życia, ale także obyczajami a nawet sposobem mówienia.

Gość bo dobrzy w łozku

Gość Lenkaddcdcdvced
i byl zareczony z angielka(Essex) wiec nie jest jakims tam arabem....jest kulturalny ... i kazda z nim stara sie flirtowac....musze uwazac, aby za blisko nie zblizyly se do niego....

Gość 24latek.,.,.,
Ja bardzo lubię arabów...szczególnie jak uśmiecha się do mnie taki jeden z drugim i maślanymi oczkami patrzy na moje 10 zł za kebaba.