Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytająca

ile trwały u Was plamienia ?

Polecane posty

Gość zapytająca

Mam pytanie do dziewczyn które sa w ciąży a miały brudzenia na początku ciąży. Ile one u Was trwały ? I pojawiły się w tym czasie co była planowana miesiączka, czy może wcześniej bądź później ? Dzięki za odp.

Gość zapytająca
upupupupup

jeśli masz jakies plamienia lub brudzenia i jestes w ciazy to powinnas udac sie do ginekologa. czasami moga one wystepowac w dniach kiedy dochodzi do implantacji lub w dniach spodziewanej miesiaczki ale moga swiadczyc tez o nieprawidłowosciach w przebiegu ciazy, dlatego zawsze takie styuacje trzeba skonsultowac z lekarzeam pozdrawiam

Gość zapytająca
Nie, ja pytam dlatego, że powinnam dostać miesiączkę a zamiast niej mam brązowe brudzenia. W minimalnych ilościach. I nie wiem co myśleć. I jestem ciągle głodna i teraz mi troszkę niedobrze. Ale to chyba z głodu.

Gość mialam
U mnie trwały tydzień - przez 5tc - były spowodowane odklejaniem sie kosmówki. Dostałam tablety i zastrzyki i teraz jestem już w 12tc.

Gość zapytająca
ja mimo to poczekam do konca tygodnia. U mnie ostatnio roznie bylo z ta miesiaczka, raz przyszla 2 dni za wczesnie, raz przyszla 5 dni za wczesnie. jeszcze kiedy indziej opoznila mi si 2 dni. Ostatnio mialam krotkie cykle 24-26 dniowe. Dzis jest moj 29 dc. Wiec dlugo. Ale takie cykle tez mialam. Wiec wole poczekac z testem jeszcze. A szlyszalam, ze testu nie powinno sie robic jak jest brudzenie, ale u mnie jest go bardzo malo. Mam tylko wkladke i lekko zabrudzona jest. mialam - a ty wiedzialas ze jestes w ciazy ? czy myslalas ze ci sie okres zbliza ?

u mnie 3 i 7 dni ale miałam potwierdzoną ciążę i lerzałam w szpitalu z poronieniem zagrażającym i brałam leki

Gość mialam
Wiedziałam, że jestem w ciąży. Tzn tylko z tego, że zrobiłam test. Jak pojawiły się plamienia, to było tak 5 dni po spodziewanej mesiaczce mialam robione usg, na ktorym nic nie bylo widac. Musiałam zrobić dwa razy B-HCG, żeby potwierdzić ciążę i wykluczyć pozamaciczną i dopiero po następnym tgodniu na usg zobaczyłam pęcherzyk. A no i musiałam 1,5 m-ca leżeć, tylko do łazienki mogłam chodzić. Myślę, że każdy ma swoją historię, dlatego mimo wszystko zrób najpierw test :)

Gość zapytająca
zrobię ale poczekam jeszcze do konca tyg. Jak mowiłam tak dlgie cykle tezmialm, wiec te plamienia u mnie wcale ciazy nie musza zapowiadac. Choc bym bardzo chciala. Ale tak jest, ze jak ktos bardzo chce, to tego nie otrzymuje.

Gość Po pierwsze
Nie wiedziałam jeszcze, że jestem w ciąży :) Pojawiły się plamienia dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki. Byłam akurat na wyjeździe i nawet nie skojarzyłam :D Myślałam, że przez podróż mam taką skąpą miesiączkę :D

Gość zapytająca
po pierwsze - a ile trwały ?

Gość Po pierwsze
Z tego co pamiętam- jakieś 3-4 dni. Na pewno krócej niż zwykle miesiączka, ale dokładnie nie pamiętam, bo teraz mam już 4-latke w domu ;)