Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Smutna Luta

Hemoroidy

Polecane posty

Go艣膰 Smutna Luta

Jestem w 37 tygodniu ci膮偶y i wczoraj odkry艂am u siebie guzek w odbycie takki na zewn膮trz i to na pewno pojawi艂y si臋 u mnie hemoroidy gdy偶 mam problemy od 艂u偶szegp czasu z zaparciami.Jak sobie pom贸c?Guzek jest ma艂y i nie boli,ale na pocz膮tku lepiej uwa偶a膰.Dorad藕cie co艣!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tiranan
posterisan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babeczka 30
PROCTO-HEMOLAN guzki znikn臋艂y po 10 dniach ;)

Udost臋pnij ten post

po pierwsze nigdy nie wypr贸zniaj sie na si艂e jak masz problem to znak ze zla dieta musisz wiecej b艂onnika np. dodawaj do jogurt贸w otreby pszenne ja daje tak mojemu synkowi i od tej pory nie mamy problem贸w z kup膮 jestes w ciazy i nie mozesz stosowac lek贸w bez lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Posterisan

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupub

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myszka83 ales Ty glupia
Zaparcia w ciazy nie sa spowodowane zla dieta tylko uciskiem jakie powoduje malenstwo. I to calkiem naturalne. Ja tez mialam takie malego "guzka" na 2tyg przed terminem porodu, ale nie poszlam z tym do mojego ginekologa, bo nie bylo to dla mnie uciazliwe czy bolesne. Po porodzie samoistnie znikl jak zaczelam sie normalnie wyprozniac. Mozesz oczywiscie isc do lekarza zeby Ci sie nie pogorszylo, bo wiem ze to nic przyjemnego jak zacznie bolec. Zapewne przepisze Ci masc. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ratujcie.pomocy.18lat.
czesc. dziewczyny ratujcie. mam 18 lat i za nic w swiecie nie pojde do lekarza ale wyczulam dzisiaj u siebie przy odbycie taka roste jakby pecherz cos na pol cm moze... czy to jest hemoroid? to nie boli nie piecze ani nic... a podobno dopioer po jakims czasie jak sie ma hemoroidy to jest krew w kale. ja chyba nic takiego nie mam teraz. ale mam miesiaczke. RATUJCIE. nie pojde do lekarza :(

Udost臋pnij ten post

up up up

Udost臋pnij ten post

podnoszee :(

Udost臋pnij ten post

Daj nie panikuj,nie zamartwiaj sie na zapas:D Kup sobie masc POSTERISAN posmaruj kilka razy ty艂eczek i zobaczysz,ze zylaczek Ci zginie. Piszesz o krwi w kale,tak to prawda,ale musia艂aby艣 miec duze zylaki aby Ci popeka艂y, i wtedy by Cie zapewne bola艂o i piek艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hermateet
Ja stosowa艂am p贸艂 ci膮偶y Cyclo3forte doustnie (poprawia przep艂ywy 偶ylne)-ginekolog poleci艂. Smarowa艂am guzek tak膮 ma艣ci膮 homeopatyczn膮 (nie pamietam nazwy) - pomog艂o. I trzeba du偶o pi膰, sporo b艂onnika je艣膰 (jab艂ka, otr臋by, 艣liwki suszone) i nigdy si臋 nie napina膰 przy za艂atwianiu! Jak guzek zmi臋knie to po skorzystaniu z toalety podczas podmywania stara膰 si臋 go "schowa膰" w 艣rodku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 18lat. ta wyzej.
a co mi poradzicie? ;(:(:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justynaa0
Tanim i ma艂o wstydliwym sposobem powinna okaza膰 si臋 krioterapia. Mo偶ecie przeprowadzi膰 j膮 w domu same. To bardzo wa偶ne dla niekt贸rych, kt贸rzy boj膮 si臋 lekarza. Tutaj macie link do leku www.anurexworld.com Pozdrawiam i powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no niestety
ja tez mialam jednego hemoroida bedac w ciazy ( wyszedl mi okolo 36 tc ) kupilam sobie taka masc ( niestety nie pamietam nazwy bo bylo to ponad pol roku temu ) masc nie pomogla ale przynosila ulge ( bo odczuwalam bol ) po porodzie hemoroid zniknal dokladnie po 2 dniach( wyglada na to ze dzidzia tak uciskala ze az wyszedl hemoroid ) wiec moze u ciebie bedzie podobnie i po porodzie nie bedzie sladu po hemoroidzie czego ci zycze .

Udost臋pnij ten post