Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smmutna

Miałam nieciekwą przeszłość kiedyś i mój chłopak

Polecane posty

to musicie panowie szukac dziwic :O koniec po co potem kogos ranic? kazdy z nas ma wolny wybór ;)

Gość taaaa jasne
ona dziewica a on szmaciarz! :o

Gość a jak facet jest prawiczkiem
nie zawsze mozna trafic na dziewice, czasami zakochujemy sie w kobiecie z przeszloscia i potem bardzo cierpimy, boli nas to, meczy, rani, wyc nam sie chce z tego powodu

Gość te prawiczek
ty sobie w zyciu nie znajdziesz zadnej dziewczyny (nie mówiąc już o dziewicy) jak non stop bedziesz siedzial na kafe i w kolko pisal jedno i to samo. :classic_cool:

gdy miałam 16 lat i pierwszego chłopaka zrobiłam mu 2 razy loda, raz spuscił mi sie do buzi myslałam ze tak ma byc i tyle.. mineło 4 lata nowy chłopak itd robiłam mu loda ale nie spuścił mi sie do buzi, nie chciałam tego choc mowil ze byloby fajnie tak albo na twarz ale mówiłam stanowcze nieze to obraza dla kobiey itd, nowe swiatopoglady itd gdy po pol roku aktywnosci seksualnej powiedział ze byl taki jeden i spuscil mi sie do buzi ze myslałam ze tak ma byc, mój chłopak normalna mial mine ale myslalam ze teraz sie pewnie zacznie ze jemu robiłam to temu tez powinnam wiec powiedziałam jesli masz wielką ochote zróbmy to raz ale tylko raz, ale moj chlopak stanowczo zabronił, ze on tego nie potrzebuje tak bardzo i sie ciesze ze niewykrozystal ani razu tego faktu ze ktos dostal a on nie

a jak facet jest prawiczkiem nie zawsze mozna trafic na dziewice, czasami zakoch*jemy sie w kobiecie z przeszloscia i potem bardzo cierpimy, boli nas to, meczy, rani, wyc nam sie chce z tego powodu czyli Ty cierpisz i uznajesz ze ona tez musi? sorki muszę to powiedziec facet skurwiel jestes i tyle :O

o boze, lod w wieku 16 lat?:o to patologia jakas

nie musze jej mowic o cierpieniu, ale jak zlapie z tego powodu depresje to na pewno sie to by odbilo na zwiazku, taki bol o przeszlosc ukochanej, jesli facet jest prawiczkiem jest niezalezny od niego :o

arafacia, ty mialas przeszlosc, twoj facet pewnie tez, wiec ok. gorzej jesli np. chlopak autorki topicu mial skromna przeszlosc, albo byl prawiczkiem, a ona miala bujna przeszlosc

Gość nie trać nadziei
Mój mąż kiedyś też tak mnie szantażował, bo miałam kilku przed nim, choć sam nie był świętym. Ale on zawsze mi wytykał że chłopu to bardziej uchodzi. A największym jego argumentem było to że kiedyś miał dziewicę i stale mi ją jako wzór stawiał. W końcu coś mnie tknęło i spytałam ile lat miała gdy ją rozdziewiczył. Okazało się że 17. No a ja pierwszego chłopaka miałam w wieku 21 lat. Normalnie wyśmiałam go wtedy, bo tą jego dziewicę to kto wie ilu miało przez te kilka lat. W końcu wreszcie dotarło do niego i porozmawialiśmy spokojnie i ustaliliśmy że koniec z takimi głupotami. Teraz już minęło bardzo wiele lat i oboje nie mieliśmy żadnych problemów ani skoków w bok. Dlatego autorko nie słuchaj tych co mówią, że masz go kopnąć itd ale po prostu musisz rozmawiać i poszukać dobrych argumentów. Powiedz mu że gdybyś wiedziała, że go spotkasz to byś trzymała dla niego cnotę. Możliwe że nic z tego nie będzie ale spróbuj jeśli Ci na nim zależy. Trzymam kciuki :)

ale co innego jak sa dwie osoby doswiadczone, a co innego jak jest prawiczek i kobieta z dosc duza przeszloscia

no ma rację innym dawała robiła niewiadomo co a jemu odmawia, to jest przegięcie

Gość jesli facet byl porzadny
a ty sie puszczalas to on ma prawo byc zly o przeszlosc i robic wyrzuty