Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asssiaaa

Wakacje z dziećmi nad morzem

Polecane posty

Witam, czy może ktoś polecić interesujące miejsce - dom wypoczynkowy czy pensjonat dostosowany dla rodzin z malutkimi dziećmi? Był ktoś w godnym polecenia miejscu? chodzi mi głównie o polskie morze Bałtyckie. Pozdrawiam.

Gość adannn

Bardzo dobre warunki masz w Gryfie, chodzi mi o ich ośrodek w Pobierowie (o ten:gryfpobierowo.pl). Podgrzewany otwarty basen może się przydać jakby woda w Bałtyku była chłodnawa...co jest normalne...jeszcze się nie spotkałem żeby pływanie w otwartym morzu było łatwe i przyjemne, a w takim basenie – super! No i dla dzieci są stworzone też odpowiednie warunki, jest brodzik, jest basen z zabawkami, są zjeżdżalnie.

Gość marria

Polecam wynająć apartament Uno w Gdańsku, gdzie mieliśmy okazję spędzić bardzo rodzinne wakacje, jakiś czas temu. Wyjazd ten wspominamy z uśmiechem na twarzy a to ze względu na super warunki , wyposażenie, lokalizację. Całą rodzinką niezmiernie tam wypoczęliśmy i oczywiście zwiedziliśmy Trójmiasto. 🙂

Gość moODSNie

Nie opłaca się wycieczka nad Polskie morze, poszukajcie jakiś ciekawych ofert na wycieczkisamolotem.pl mają dobre ceny