Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba_beka_

Diety-odchudanie-wlaczenie z wagą grupy wsparcia ...

Polecane posty

Gość gruba_beka_

wpisywać . swoje cele .. sposoby ... w razie kryzysów bedziemy się wspierać

Gość grub_beka_
nikt sie nie odchudza

Gość jess26
napisz do mnie na gg 6627841 ja tez chce sie odchudzac

Gość tak owszem
płatki owsiane z jogurtem zapychają i są zdrowiutkie, na noc łyżka otrąb pszennych popita szklanką wody - następnego dnia kłopoty z przemianą materii przestają istnieć a miałam spore:) na obiad uwielbiam mrożone warzywka np. Salsa gdzie jest dodatkowo ryz zapychają strasznie a mają mało kalorii...

Gość tak owszem
biała morwa - pochłania kalorie a jest tania, chrom "najlepiej plus" ten hamuje delikatnie łaknienie plus oczywiście zanika rzucanie sie na słodycze:)

Gość tak owszem
nie jedzenie po 18 a najlepiej juz po 17 jeżeli juz musisz to tylko białko:), raz w tygodniu solanka czyli kąpiel z 1/2 kg soli (moze byc zwykła kuchenna) oczyszcza skórę i cały organizm z toksyn, Ocet jabłkowy: "Osoby z nadwagą pragnące przeprowadzić kurację octową powinny go pić trzy razy dziennie ( po dwie łyżki octu na pół szklanki przegotowanej wody): na czczo, przed obiadem i przed snem. Trzeba przy tym ograniczyć spożycie soli. Kuracja trwa długo, gdyż spalanie tłuszczu odbywa się powoli, za to bez szkody dla zdrowia"

Gość tak owszem
podałam wersje dla leniwych poniewaz ja nie ćwiczę itp chodze tylko na masaże i sauna czasem

Gość bambaryła25
ja sie dolaczam - od dzis nie jem slodyczy, postaram sie tez nie jesc tlustego. zjadlam dzisiaj juz miske platkow fitness z mlekiem, 3 kanapki z chlebka wasa, 3 jablka, 1 pomarancze i na obiad malutki deserowy talerzyk : ziemniaki (doslownie 3 sztuki), ogorek konserwowy i kotlet. popijam slim figure. na kolacje mam zamiar zjesc jakis owoc i ze 2 kanapki na wasie (ok. 17-ej) acha bede sie smarowac serum eveline pozdrawiam was

Gość grub_beka_
ja jak narazie jestem na 2 kupkach czerwonej cherbaty na co pomaga ta kompiel z soli