Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaintrygowana i przerazona

wrastajacy wlosek - linia bikini help!!

Polecane posty

otoz jakies 3 miesiace temu po depilacji bikini tuz nad linia majtek zrobila mi sie taka gulka w srodku ktorej byl wrosniety wlosek:/ gulka byla dosc duza - taki rozmiar syfka - giganta :D nie bolało ani nic, było widac tylko w srodku ten czarny wrosniety wlosek i sobie tak to siedziało.... jakies wlasnie 3 miesiace okolo. ostatnio zaczelo mnie to bolec zrobilo sie czerwone, jakby stan zapalny czy cos....:/ zarejestrowalam sie do dermatologaale termin wizyty dopiero za tydzien bo nie ma miejsc szybciej .... no i ta gulka dzis rano dostała taki bialy czubek jakby sie syfek zrobil tam, ale kilka milimetrowobok tego wloska wrosnietego... wiec to wydusiłam.... duzo bylo tego syfka ... :/ no i tak. wlosek wrosniety zostal, ale go nie widac za bardzo, gulki juz nie ma, jest to plaskie, ale tam gdzie wydusilamjest taka mala dziura - boje sie czy nie zrobilama glupoty duszac to czy to cos groznego moze byc help!!! oczywiscie zdezynfekowalam to

Gość a weźże szpilke i go wydłub
z takimi pierdołami do lekarza chodzić pierdoła dzien dobry normalnie

toz to jakies brutalstwo... szpilka dlubac?? fuj!!! piszciepiszcie co to moze byc i robic :(

Gość na pewno nie wiesz
ja nie wiem co robić, wiem co bym zrobiła odkazić igłę i wydłubać.

Gość 000000000000000000099999999999
wydłub nic Ci nie będzie

Weź igłę albo pensetę i wyciągnij włosa- bo pewnie jest już długi dlatego zrobił się stan zapalny- jeżeli znowu będziesh sie depilować oglądaj każdą krostkę- i wyciskaj w razie wu- bo najlepiej wyciskać takie coś od razu-wtedy wychodzi razem z cebulką i po problemie. Zdezynfekuj i posmaruj tribiotykiem albo kremem Sudocrem- jest dobry na tego typu rzeczy. Jednym z jego składników jest cynk- więc ranka szybko się zagoi i wysuszy:) i po kłopocie-nie ma co panikować:)

Gość blondynka z odrostami
Ja bym ci wyjęła ten włosek :-) Lubię wyduszać też zaskórniczki :-)