Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona_manuela

mój facet okazał się wredną świnią

Polecane posty

Gość dziewczyna za dużą kase
Nic w życiu nie jest pewne prócz śmierci i podatków. Ale żeby tak zawierzyć drugiej osobie, plany i marzenia..... chyba odleciałaś na inna planetę. Trzeba być tu i teraz i patrzeć na życie takie jakie jest i na ludzi tacy jacy są teraz i w jaki sposób sie zachowują a nie co mówią. Każdy może ci powiedzieć że będzie miał z tobą pieska... ale po co o tym mówić, jak zabrałby cię na giełdę i powiedział że chce mieć psa to wtedy możesz sobie powiedzieć: tak podoba mi sie ten, ale ty wybierz kochanie bo ty zawsze dobrze wybierasz. :D Zgadnij jakiego wybierze :) oki życzę powodzenia w SWOIM ŻYCIU.

w zasadzie zgodze się z tym, że wszystkim facetom podobają się oprócz swojej, rownież inne atrakcyjne kobiety, że zwracją na nie uwagę, może czasem którąś tam rozbiorą w wyobraźni lub wzrokiem (mój włąsny facet niestety pewnei tez ; ), ale nie każdy z nich na bank poszedłby w długą z zainteresowaną nim pięknością miałaś pecha - zdarza się

No cush- realia to nie marzenia i plany:) Trafiło się-trudno.... Na poprawe nastroju polecam piosenke Beyonce - Irreplaceable :) Pośpiewaj sobie ją:) i się nie przejmuj frajerem...nie ma sensu- pół kwiatu tego światu- a skoro jestes atrakcyjna nie będziesh miałą z tym problemów. Pozdro!

Gość no prosta sprawa
Popieram, większość facetów jak ma okazję to z niej skorzysta. Część kobiet pewnie też, ja popełniłam taki błąd i żałuję. Porozmawiaj z tą "wredną świnią" za jakiś czas, ciekawe co ma Ci do powiedzenia :-p Trzymaj się ciepło :-)