Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Student23

Fetysz rajstop

Polecane posty

Gość zwyklyjan
ja też uwielbiam rajstopki i pończoszki, bardzo mnie podniecają laski które je mają na sobie

a wiecie co pachnie jednocześnie pipką , dupką i stopami? -zwinięte rajstopy :D hie hie hie

Gość stopa12
ja wole gole stopki a nie w materiale, rajstopy odrazu zdejmuje najwyzej obwochując je i zabieram sie za lizanie gołych stópek :classic_cool:

Ja raczej noszę to co jest dla mnie wygodne ale wiem że Misiek to lubi.Bo gry raz wróciłam się z łazienki do sypialni a byłam w rajstopkach i staniku a gdy tylko gdy wracałam już czułam na sobie jego rączki ;p

Gość ciechu
a ja tak kocham ponczoszki i rajstopy ze je sam czasem zakladam

Gość gość
zwalcie sobie lepiej konia

Gość Rec1
Rajstopy są sexi!:-)

Gość gość
www.enylonki.pl zapraszam na forum nylonkowe

Gość pawelSL
ja bardzo lubie patrzec na kobiety noszace rajstopy ponczochy itd,a jeszcze bardziej lubie calowac i masowac takie stopki:) ale jakos nie moge znalesc chetnej pani ktora pozwolila by mi wymasowac i wycalowac stopeczki:(moj tel jak jakas pani bedzie chciala o tym pogadac:)510828725

Gość goscia
Rajstopy są wyrazem subtelnej delikatności i kobiecości. Ale dzisiejsze feministki postanowiły być facetami i zrezygnowały z wrażliwości i zwiewności. Są nawet takie, które szczają na stojąco.

Gość gość
Moim fetyszem są pończochy nylonowe i nie tylko :) Nóżka odziana w nie to istne cudo :) Do tego szpilki :)

Gość Nylon
Witam. Ja uwielbiam pończochy nylonowe. Ostatnio udało mi się nawet nawiązać kontakt z jedną taką panią co nosi pończoszki nylonowe i może dojdzie nawet do spotkania. Może uda mi się od niej odkupić jej pończoszki a może nawet coś więcej... Przez przypadek trafiłem na jej stronkę, ma tam swoje fotki w pończochach nylonowych. www.nylonowe.pl napisałem do niej i się odezwała. Pozdrawiam wszystkich miłośników pończoch nylonowych

Gość Pantymaniaq
pantymaniaq kropka cba kropka pl

Gość Nylonetta
Widzę że ktoś podał adres mojej stronki :)

Gość gość
Czy jest jakaś Pani z Trójmiasta co uwielbia rajstopki?

Gość gość
Od wielu lat noszę rajstopy.lubię to i dają mi luz.lubie białe cielisty40 den z częścią majteczkowa.czy które zPaŃ. Podzielą się ze mną

Gość Zbok konkretny
Uhhh... uwielbiam nylon, właśnie walę konia jestem w rajstopkach i mój ogier chce się spuścić na jakieś seksowne nogi w rajstopkach, lub pończoszkach :) uwielbiam wchodzić w d***lka, o kobiety wiem, wiem, to temat tabu ale nie jedna z was chciałaby zostać zerzrnięta w o***t, punkt G wspaniale penetrowany. Zaraz się spuszczę uh.... laseczki, liżę wasze cipki w myślach :) Pozdrawiam serdecznie i liżę strasznie oraz zasysam łechtaczkę, taką twardziutką ufff.... moja sperma dla was moje suki fantazyjne :P Wyr***** i possam każdą a uwielbiam nylon w każdej postaci :) zaraz się spuszczę drogie panie, a może któraś chce mi strzepać w zamian wyliżę i wypalcuję c**eczkę, tak, tak, tak jak lubisz po stokroć z oddechem na szyi będę lizał i pieścił, orgazm dopadnie Cię zaiste boski, w końcu się dowiesz gdzie masz punkt G :) To ja wyuzdany, perwersyjny i seksowny ufff.... dotknij mojego k****a pliss :PPPPP

Gość gość
Dureń :O

Gość Korak88
Ja też lubie stopy odziane w rajstopy i ponczochy chetnie bym takie wymasował i wycałował niestety moja kobieta niechodzi już tak czesto jak kiedyś araczej bardzo żadko:( rozmawiałem z nią otym mówiłem jak to mnie jej nużki w rajstopach kręcom ale ona nic wogole sie tym nieprzejmóje. Chociaż widzi że jak w nich chodzi to zgodzę się prawie na wszystko jednak niestety ja to nie kręci a ja niewiem co robić żeby ją przekonać:(:( może ktoś zwas wie co zrobić:(