balbinka20 0 Napisano Marzec 27, 2008 witam wszystkie panie:) długo się zastanawiałam czy do Was napisać jednak pisze bo niecierpliwość nie daje mi spokoju a może któraś z WAs miała podobny problem? w poniedziałek robiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie ale ta pierwsza kreska była nie czerwona tylko jasno czerwona a zamiast drugiej kreski był delikatny płomyk czerwony u dołu?a po za tym mam strasznie nadęty brzuch i na piersiach hm.... niebieskie żyłki i ta zgaga jest wprost nie do zniesienia czami mam mdłości nie zawsze nie mam żadnych wymiotów choć w poniedziałek mi sie zdarzyło dodam też że codziennie mierze temperature i zawsze mam powyżej 37 dwie czasami trzy kreski czami też czyje dziwne kłócie w prawym jajniku w tamtym miesiącu miałam normalnie okres 4 dni. idę w poniedziałek zrobić test ciążowy z krwi ale chce wiedzieć co o tym sądzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martaa ** Napisano Marzec 27, 2008 Wiesz wszystko wskazuje że chyba zostaniesz mamą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreteczka 0 Napisano Marzec 27, 2008 No, ja bym tez powiedziała, że chyba w ciąży jesteś:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytaczkaa Napisano Marzec 27, 2008 ja mam dokładnie to samo też okres był i też wynik testu tak wyglądał jeżeli dostanę okres w ciągu 2 dni to mogę być pewna że nie jestem chociaż już sama nie wiem ja mam ponad miesiąc bolące podbrzusze jajniki itd z przerwami krótkimi mam wrażenie cały czas że coś mi na żołądku siedzi właśnie przez ten okres uświadomiłam sobie że nie jestem ale nic nie ustąpiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbinka2o Napisano Marzec 28, 2008 będąc w ciąży też można mieć okres i to nawet do 5 miesiąca wiem bo moja ciocia tez była w ciąży i miala okres normalnie dopiro jak zaczęło się jej coś poruszać wybała sie do lekarza i dziś ma 12 miesieczne dzidz:)wiec z tym okresem jest różnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach