Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta86

Żukowska czy Pastucha?

Polecane posty

Gość Marta86

Dziewczyny powiedzcie mi u kogo lepiej robic operacje pow. piersi? Czy dziewczyny mieszkajace w Łodzi badz ktore mialy operacje w Łodzii moglyby mi napisac jak sie tam dostane jadac pociagiem-jak sie nazywa najblizsza kliniki stacja?

Gość mille
jesli do dr pastuchy (nie znam tej drugiej kobiety) to najblizej byloby z dworca niebuszewo. niestety wiekszosc pociagow dojezdza tylko do dworca centralnego.ale stamtad taxowka to jakies 10 minut:))

Gość mille
oj, nie doczytalam... dr pastucha jest w szczecinie, i to o szczecin mi chodzilo

Gość kamka1
Witam. raczej nie polecam pastuchy bylam na konsultacji u niego i wygladało na to ze tylko chodzi o kasę

Gość czy ich nazwiska
są adekwatne do ich umiejętnoci?

Gość żuk i pastuch

Gość mille
hej joanna czy moj nick jest zwiazany z praca? nie bardzo wiem o co ci chodzi:) mille jest zwyczajnym imieniem w skandynawii:)))

Gość mille
a..dodam jeszcze ze wlasnie od lat mieszkam za granica, stad ewentualne bledy w pisowni za co przepraszam. ja mialam zabieg u dr pastuchy w tamtym roku(liposukcja), i jestem bardzo zadowolona. juz wczesniej gdzies tu na kafeteri pisalam ze z wiadomych wzgledow w owej klinice wiedziano ze mieszkam za granica i nikt mi nie podniosl ceny. wlasciwie to..ponoc placi sie za dodatkowe miejsca a mi za to juz nie policzyli. na sali pooperacyjnej spotkalam 2 panie ze szczecina, i one opieke mialy super, jak ja. dr pastucha doskonaly fachowiec, i bardzo ludzki czlowiek(ludzki czlowiek, hi hi) jedyny minus to ze ta pacjentka z boku dostala pyszny obiad a ja na czczo, dostalam slinotoku...

Gość manolita
Witam, podizelam opienię mojej poprzedniczki. W dniu zabiegu mozna dostaćślinitoku na widok jedzonka u innych pacjentów. Pastucha i cąla Klinika sa fantastyczni. pełen profesjonalizm, super opieka, równe traktowanie. Jak ja bylam w klinice byl chyba zlot anglikow i irlandczykow. Ale nikt nie dal mi i pozostalym polkom do zrozumeinia ze jesteśmy gorsze od nich. Bylo sympatycznie.

Gość Adriana80
Ja slyszalam, ze i u dr Zukowskiej jest bardzo sympatycznie, bardzo konkretnie i rzetelnie. No i poza tym stosunkowo tanio:)

Gość polecam Żukowską
Ja też o Żukowskiej moge powiedziec kilka dobrych słów, bardzo konkretna i fachowa babka, widac, ze się zna na tym, co robi. Moja koleżanka miała u niej operację, ja idę jej tropem - bylam własnie na konsultacjach. Polecam, dr Żukowska wzbudziła u mnie zaufanie:)

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedze każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokladnie opracowany dzial badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematow,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodzac na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość kami_lka
ja robiłam w zeszłym roku powiększanie biustu, z A do pełnego C (350HP Eurosilicone) u dr Żukowskiej i też jestem bardzo zadowolona z efektu. Klinika bardzo porządna, obsługa profesjonalna, godna polecenia w każdym razie.

Gość s_009
Tylko nie Żukowska - ten link nie dziala, ale wiem dlaczego, bo były tam jakieś bzdury. Jestem klientką Żukowskiej i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń. Zna się na dobieraniu implantów i przeprowadzaniu operacji.

Gość srilanka
a to może są dwie różne Żukowskie, bo ja robiłam w Łodzi i jestem super zadowolona z efektów. Klinka też wypasiona i przemiła obsługa.

Gość Feelbeauty.eu
Opisz swoją historię ,podziel sie z innymi swoimi doświadczeniami- wejdz na forum www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY!!!

Gość o piersiatkach
Ja tez robilam operację o dr. Żukowskiej i jestem bardzo zadowolona. Babka była konkretna, na pewno bardzo fachowa. Po operacji przychodzilam do niej dwa razy (raz na zdjecie szwow do pielegniarki i raz tak na wszelki wypadek) i musze powiedziec, ze wszystko odbylo sie bardzo sympatycznie. No i teraz juz spory czas minal, a piersi mam wciaz fajowe:)

Gość tez cos dodam
U mnie piersi tez powiekszala dr. Zukowska. Przyjezdzalam z Lodnynu w zeszlym roku, zebym mogla je u niej zrobic - bo kolezanka chwile wczeasniej robila i piersi ma super. Moge ze spokojnym sumieniem polecic, na konsultacji ustalalysmy, jak wszystko ma wygladac, jakie mam wybrac implanty (poczatkowo mialam taki plan, zeby miec duuuze piersi, pozniej jednak wybralam srednie C), pozniej sama operacja przeszla spokojnie i kilka dni pozniej moglam spotkac sie ze znajomymi - co bylo bardzo wazne, bo do Polski nie przyjezdzam tak czesto. Pozniej zdjecie szwow, wizyta kontrolna i wyjazd. Raz sie jeszcze pojawilam w tym roku. Jestem happy:)

Hejka Ja akurat robiłam powiększenie piersi u dr Grażyny Jurek w Artplastice, najpierw chciałam do doktora Pastuchy, bo słyszałam, że jest świetnym specjalistą, ale ostatecznie bardziej pasowało mi przyjechać na konsultację w sobotę i stanęło na dr Jurek. No i było WARTO ! :-) I to jeszcze jak...efekt suuuper, jestem przeszczęśliwą posiadaczką pełnej miseczki C. Klinika też super, bardzo dobra organzacja, świetne warunki i troskliwe zajęcie się pacjentem.

Też robiłam piersi u Dr Żukowskiej i jestem bardzo zadowolona. Pani Dr jest bardzo miła,wyrozumiała i pomocna,bardzo martwi się o swoje pacjentki. Także polecam :)

bezczelne kłamstwa -- człowieku ty weź się lecz na głowę naprawdę stuknięty jesteś

Gość do Lisek1991
Lisek1991 Czytając twoje wypowiedzi którmi sie produkujesz pod kazdą nagetywną opinia o zukowskiej to myśle że powinnaś sobie jeszcze dodatkowo zrobić operacje mózgu (impanty wstawić) i przeszczep rozumu we łbie! To nie jest forum żeby reklamować lakarzy a to własnie robisz.

dziweczyny po zabiegu u żukowskiej w 2010 roku, prosze powiedzcie mi ile płaciłyście za całość i ile za same silikony, oraz czy mówiła jakie marki są dostępne. pozdrawiam Was serdecznie

Gość xzzzx
mysle ze bardzo dobra decyzja to odwiedziny dr Pawla Szymanskiego z Wawy, mysle ze bedzie taniej, zapytaj

Gość modratek
Ja robiłam operację piersi u Żukowskiej trzy miesiące temu. Piersi są duże, piękne. Super sprawa. Pozdrawiam z gorącej Łodzi:)