Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza123456

Spóźnia mi sie ores. Co robić???

Polecane posty

Gość Eliza123456

Mi też się spóźnia okres już 7 dni.. Co prawda nie współżyłam z chłopakiem ale robiliśmy rózne rzeczy i boję się że mogę być w ciazy. Co prawda ostatni okreas miałam normalnie i później już nic nie robiliśmy takiego. Pomóżcie proszę, bo już nie wiem co zrobić

Co zrobić? Iść do apteki, kupić test ciążowy, a potem siku. Albo dalej się zamartwiać, stresować i jeszcze bardziej sobie opóźniać okres.

Sauna i czarna malwa nie regulują okresu ani nie wywołuje go, może o najwyżej przyspieszyć o 1, max 2 dni.A test to przed sauną bo idzie poronić w takiej temp.

Gość Eliza123456
zrobiłam test i na szczęście wyszedł negatywny, więc w ciązy nie jestem ale okresu dalej nie mam. Spróbuje tego naparu z kwiatu czarnej malwy

moze masz jakies stresy? to jest czesty powod spoznienia sie miesiaczki, albo nie pojawienia sie jej

Gość Eliza123456
a no pewnie i tak - troche tych stresów ostatnio było ale mam nadzieje ze juz będzie w porządku :) dzięki za rady :)

Gość Eliza123456
wicież że dalej mi sie okres nie pojawił :( a to juz 10 dni :(( - nawet piłam napar z tej czarnej malwy i nic :( - test wyszedł negatywny ale ja dalej sie martwi co tak długo się spóźnia

Gość w ciąży nie jesteś
A wahania w długosci cyklu się zdarzają i to dużo dłuższe, nawet gdy jestesmy zdrowe wizyta u ginekologa rozwieje ci wątpliwości czy jesteś zdrowa - skoro się denerwujesz idź to napewno nie ciąża!

Gość Eliza123456
dzięki za pocieszenie :)) ale jeszcze z kilka dni poczekam, bo u ginekologa nigdy nie byłam więc jeszcze poczekam

Jak nie byłaś, to tymbardziej głupota. Bo wahania okresu mogą być przez stresy, ale mogą być przez np. zaburzenia hormonalne. A w takim przypadku im wcześniej wykryte i leczone tym lepiej i bezpieczniej dla Ciebie.

Gość Eliza123456
no ja juz dzisaj dostałam okres - wreszcie przyszedł więc juz sie nie martwie :) pozdrawiam