Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwira_

PENIS mojego chłopaka

Polecane posty

Gość Elwira_

dlaczego penis mojego chłopaka śmierdzi zgniłą sardynką albo dorszem? moj chłopak mowi ze myje swojego penisa codziennie, ale wystarczy ze wyjmie z majtek a juz zaczyna sie ten odur ;/ i trace ochote na seks ;//// probowalam spryskac go dezodorantem ale to nie pomaga, macie jakies pomysly????

Gość davetch
jak spinacz nie pomoze to maske tlenowa załóz :P

Gość Przykładowo taki pasztet to
pasztet to na pewno śmierdzi gorzej. a poza tym zmień chłopaka a nie z taką świnią się zadawać...:-O

a ile ma lat twój chłopak...może to wieku dojrzewania zapachy albo zły sposób mycia penisa...lub choroba...

Gość Elwira_
ja nie żartuje! nie robcie sobie jaj. z zatkanym nosem zle mi sie oddycha, a maski gazowej nie posiadam poza tym podczas seksu jest to niewygodne ;/ moj chlopak ma 21 lat i mowilam mu zeby poszedl do lekarza rodzinnego z tym, a on mowi ze nie pojdzie, bo sie wstydzi

Gość Przykładowo taki pasztet to
Ale wystawiać przy Tobie śmierdzącą pałę za przeproszeniem to się nie wstydzi ?! :-O No wiecie co...

niech idzie-bo to może być jakaś infekcja...i stąd brzydki zapach...czy akurat lekarz rodzinny tu pomoże? prędzej ginekolog lub seksuolog

Gość kej_łan
to masz problem dziewczyno... jesli smierdzi dorszem, a co gorsza- sardynka, sprawa sie komplikuje:/ gdyby smierdzial karpiem, byloby znacznie mniej z tym roboty. jestes pewna, ze smierdzi dorszem/ sardynka?

nie wiem jak to jest z chorobami u facetow,ale wiem ze jesli my babki w tym miejscach myjac sie-smierdzimy tzn ze na cos chorujemy (zapalenie,infekcja,grzybica....).Moze z facetami jest podobnie.moze jest na cos chory.zapytaj go czy odczuwa jakies nieprzyjemne dolegliwosci (swedzenie,pieczenie)

Gość grzybierz
a juz ci mowie tój men ma grzybka ty penwie tez. on tego nei odczówa zadne pieczenie zadne swedzenie. a tobie czasem pewnie piecze cipka. jak on sie wstydzie ty i dz z tym do gina jesli masz grzybka wypisze recepte i tobie i jemu masc i do tego antybiotyk na 5 dni

Gość bo dobre to
se podnosze

Penis mojego chłopaka, a dokładniej jego sperma zalatuje karpiem.... On bardzo lubi seks oralny, ale ja czasem nie mogę wytrzymac, ale nie mówię nic, żeby go nie urazić... Co może być powodem takiego zapachu> Dodam, że chłopak bierze zawsze prysznic, goli okolice intymne, pachy, ogólnie dba o siebie :).

Gość hahahahahhahahaha
hahahahahaha jezu ale sie usmialam z tych niekotrych wypowiedzixD haaha ale tak na powaznie to zaprowadz swojego chlopaka do urologa:):P i zmusc go do tego bo czemu Ty sie masz meczyc i jeszcze zarazic jakims syfem:} powiedz mu czy on by mial ochote robic Ci minetke gdyby smierdzialo Ci karpiem sardynka czy sledziem :P:) oa

A wy wszyscy jesteście porąbani i do tego zieloni: do ginekologa z nim,do skeksuologa, syf jakiś. Chłopak po prosto na jakiegość grzybka, być może nawet przeniesionego od ciebie. Wystarczy wizyta u dermatologa i odpowiednie maści.

Gość hitas1
pomaga

Gość gino rogelli
zapomina skure sciagnac, albo ma przyrosnieta

Gość Niech go
moczy przez 3 tygodnie 2 razy dziennie rano i wieczorem w olejku zapachowym do świeczek, napewno pomoże.

Gość Konesser
Czytając te posty stwierdzam że większość pochodzi od małolatów z przeośniętymi mięśniami. Ludzie tutaj szukają pomocy a dostają po "ryju" że tak to określe. Co do tematu: idź z nim do ginekologa, jesli nie chce a wszyscy podejrzewają "grzybki" ;) zakup maść Clotrimazol to się nazywa niech rano i wieczorem po obowiązkowym pucowaniu w płynie do higieny intymnej wciera w żołędzia i skórę. a tak na szybko, wiem że to trudne ale planujcie zbliżenia i on zaraz przed takim sexem go porządnie wymyje i zmieni majtki, a po sexie dopilnuj żeby umył go ponownie i nasmarował maścią. (tą maścią możesz sie i Ty smarować)

Gość seksuolog
mi smierdzi ale nie wiem czym ale jak czuje ten zapach to sie podniecam i dlatego penisa myje raz na 2 tygodnie

Gość seksuolog
a jak czuje ten zapach to staje mi tak ze potem oklapnac nie mzoe a ty kobieto pryjdx do mnie mój nie smierdzi

Gość seksuolog
OK TO TYLE CO MAM W SPRAWIE DO POIWUEDZENIA MAM 20 LAT I PENISA JAK COS MYJE RAZ W MIESIACU BO LUBIE TEN ZAPACH I LUBIE MIEC BRUD I SYF NA MOJEJ PAŁCE

Gość moze kapie sie w rzece...
z rybkami :D

Gość fuj
MÓj też śmierdzi ma 8,5 cm a ja ma 11,5 LAT ! Dotykam codzienie i bawie sie znim !

Gość ewdewd
zbieraj codziennie serek jezykiem jest lepszu niż wiejski i się nie przejmuj.

Gość hahha
haahaha polałam się ze śmiechu z ostatnich komentarzy :D hahahah tarzam się po podłodze :D :D :D